PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Remork hidrolik fren kullanımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="irfan gün" data-source="post: 1459196" data-attributes="member: 101949"><p>bende palazoglu tek dingil romork var fren sistemi mevcut arkadaslarin dedigi gibi fren hortumunu romork kaldirma yerine takiyorsun kolu az itince yag basiyor romorkun altinda kucuk bir piston var pistona iki disli demir bagli piston yag basinciyla ileri dogru cikinca disli demirler dönüp kampanadaki balatalari sıkıyor romorku tam durdurmuyor yavaslatiyor ama traktore bindirdigi baskiyi yuku cok guzel kesiyor ama dikkat edilmesi gereken birsey var yagi gondermek icin kola sonuna kadar basip sıkıştırmamak gerekli yavas yavas yag gondermek lazim az fren yapinca traktorun sesinden zaten anlasiliyor o motordaki bagirma hemen azaliyor cok fazla yuklenilirse piston kecelerini patlatiyor ben ilk kullandigim zaman acemisiydim biraz fazla sıkıştırdım keceyi patlatti yag sizdirdi ama hem tek dingil hemde cift dingil romorklar icin cok guzel bir sistem gerek duyulan yerlerde kullanildiginda traktorde kizaklanma olayi kaza yapma olayi olmaz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="irfan gün, post: 1459196, member: 101949"] bende palazoglu tek dingil romork var fren sistemi mevcut arkadaslarin dedigi gibi fren hortumunu romork kaldirma yerine takiyorsun kolu az itince yag basiyor romorkun altinda kucuk bir piston var pistona iki disli demir bagli piston yag basinciyla ileri dogru cikinca disli demirler dönüp kampanadaki balatalari sıkıyor romorku tam durdurmuyor yavaslatiyor ama traktore bindirdigi baskiyi yuku cok guzel kesiyor ama dikkat edilmesi gereken birsey var yagi gondermek icin kola sonuna kadar basip sıkıştırmamak gerekli yavas yavas yag gondermek lazim az fren yapinca traktorun sesinden zaten anlasiliyor o motordaki bagirma hemen azaliyor cok fazla yuklenilirse piston kecelerini patlatiyor ben ilk kullandigim zaman acemisiydim biraz fazla sıkıştırdım keceyi patlatti yag sizdirdi ama hem tek dingil hemde cift dingil romorklar icin cok guzel bir sistem gerek duyulan yerlerde kullanildiginda traktorde kizaklanma olayi kaza yapma olayi olmaz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Remork hidrolik fren kullanımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt