PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Renault Kadjar 1.5 dci EDC icon mu ?? Skoda Superb 1.6 TDI Style mı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="phantomerkunt" data-source="post: 994769" data-attributes="member: 220"><p><strong>Ynt: Renault Kadjar 1.5 dci EDC icon mu ?? Skoda Superb 1.6 TDI Style mı ?</strong></p><p></p><p>Super b hakkında bilgim yok. Yakın zamanda kadjarla qashqai arasında inceleme yapıyordum o yüzden test sürüşü araştırma falan epeyce uğraştım. Kadjar çok güzel araç edclisini sürdüm gayet başarılı ama iç malzemede ve iç tasarımda eksikler var. Bugüne kadar hep reno grubu kullanan biri olarak aslında klasik reno eksikleri. Vites konsolunun sağı solu aşırı gıcırdıyordu bir de iç tasarımını beğenmedim. Onun haricinde güzel araç. Bu sebeplerden qashqai ye yöneldim qq aldım memnunum. Ama içimde de kalmadı değil diğer arabayı değiştirsem qashqai nin yanına kesin kadjar alırım. Bence yüksek araba uzun yolda daha ferah hissettiriyor. C sınıfı bir sedanla kıyaslasan direkt kadjar. Ama superb d sınıfı. Ben olsam yine kadjar alırdım passat deseydin tamam ama bu karşılaştırmada kadjar diyorum. Ayrıca madem baz manuel dizel superb alacan passat al donanım sorun değil diyorsan fiyatları aynı 95 lira passatın trendi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="phantomerkunt, post: 994769, member: 220"] [b]Ynt: Renault Kadjar 1.5 dci EDC icon mu ?? Skoda Superb 1.6 TDI Style mı ?[/b] Super b hakkında bilgim yok. Yakın zamanda kadjarla qashqai arasında inceleme yapıyordum o yüzden test sürüşü araştırma falan epeyce uğraştım. Kadjar çok güzel araç edclisini sürdüm gayet başarılı ama iç malzemede ve iç tasarımda eksikler var. Bugüne kadar hep reno grubu kullanan biri olarak aslında klasik reno eksikleri. Vites konsolunun sağı solu aşırı gıcırdıyordu bir de iç tasarımını beğenmedim. Onun haricinde güzel araç. Bu sebeplerden qashqai ye yöneldim qq aldım memnunum. Ama içimde de kalmadı değil diğer arabayı değiştirsem qashqai nin yanına kesin kadjar alırım. Bence yüksek araba uzun yolda daha ferah hissettiriyor. C sınıfı bir sedanla kıyaslasan direkt kadjar. Ama superb d sınıfı. Ben olsam yine kadjar alırdım passat deseydin tamam ama bu karşılaştırmada kadjar diyorum. Ayrıca madem baz manuel dizel superb alacan passat al donanım sorun değil diyorsan fiyatları aynı 95 lira passatın trendi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Renault Kadjar 1.5 dci EDC icon mu ?? Skoda Superb 1.6 TDI Style mı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt