PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Renault latitude mu peugeot 508 mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="djzeus" data-source="post: 503996" data-attributes="member: 14865"><p><strong>Ynt: Renault latitude mu peugeot 508 mi</strong></p><p></p><p>söylediğin arabalardan renault ' u tercih ederim ama daha biraz daha üzerine para ekleyip başka arabalara bakacak olursan şunu söyleyim honda accord filan bakma parasına göre kesinlikle alınıcak araba değil bende şimdi yeni 2012 insignia turbo 220hp benzinli modeli var bende daha önce 2009 honda civic vardı opel araba alınca anladım honda ' nın arabasına özellikle accord ' a verilen paraya değicek bir araba değil hız olarakta kesinlikle hele benim kullandığım şimdi insignia modeliyle yan yana bile gelemez. Eğer benzinli araba alıp sonra lpg taktırma yazık edersin arabayı dizel al ekonomik istiyorsan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="djzeus, post: 503996, member: 14865"] [b]Ynt: Renault latitude mu peugeot 508 mi[/b] söylediğin arabalardan renault ' u tercih ederim ama daha biraz daha üzerine para ekleyip başka arabalara bakacak olursan şunu söyleyim honda accord filan bakma parasına göre kesinlikle alınıcak araba değil bende şimdi yeni 2012 insignia turbo 220hp benzinli modeli var bende daha önce 2009 honda civic vardı opel araba alınca anladım honda ' nın arabasına özellikle accord ' a verilen paraya değicek bir araba değil hız olarakta kesinlikle hele benim kullandığım şimdi insignia modeliyle yan yana bile gelemez. Eğer benzinli araba alıp sonra lpg taktırma yazık edersin arabayı dizel al ekonomik istiyorsan [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Renault latitude mu peugeot 508 mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt