PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Renault ve Claas Traktör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ercan AYKUŞ" data-source="post: 1089629" data-attributes="member: 52817"><p>Tabi abi ne demek fakat memnun olurum.</p><p>Fakat bende fazla resim yok olanlarda her yerde bol bulunan fotoğraflardan değil.</p><p>Konu açmak mühim değil hepsini bir konuda da paylaşabilirim.</p><p>Ortalama 80 kadar var ama ölçüleri nedir bilmiyorum etiketledim arşivde duruyor.</p><p>Ben erkunttan da isterim arşivlerinde varsa gönderirler. Eski modellerin fotoğrafını pek bulamazsın internet kullanımı çok az olduğu için 2011 yılına kadar neredeyse yok denecek kadar az.</p><p></p><p>Benim açmak istediğim konu erkunt modellerini de tanıtım yapacağım videolar çekmeyi çok istedim ama olmadı resim ve teknik bilgilerle tanıtayım olmadı.</p><p>Birkaç resim ve teknik bilgilerini yazayım 2017 itibarı ile.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ercan AYKUŞ, post: 1089629, member: 52817"] Tabi abi ne demek fakat memnun olurum. Fakat bende fazla resim yok olanlarda her yerde bol bulunan fotoğraflardan değil. Konu açmak mühim değil hepsini bir konuda da paylaşabilirim. Ortalama 80 kadar var ama ölçüleri nedir bilmiyorum etiketledim arşivde duruyor. Ben erkunttan da isterim arşivlerinde varsa gönderirler. Eski modellerin fotoğrafını pek bulamazsın internet kullanımı çok az olduğu için 2011 yılına kadar neredeyse yok denecek kadar az. Benim açmak istediğim konu erkunt modellerini de tanıtım yapacağım videolar çekmeyi çok istedim ama olmadı resim ve teknik bilgilerle tanıtayım olmadı. Birkaç resim ve teknik bilgilerini yazayım 2017 itibarı ile. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Renault ve Claas Traktör
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt