PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tohumculuk
Rey Gras ot tohumunu hakkında bilgi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KIZILTAN" data-source="post: 1187096" data-attributes="member: 76172"><p>Bildigim kadariyla hepsi ithal tohum satiyor. Digerlerinden bilgim yok, dusundugum, once de yazdigim gibi, arayip neresi icin istendigini soyleyip en yakin yerde kime sattiysa telefon ve ya adres alip o kisiyle gorusmek. Ekim zamani, bicim sayisi, sulama isleri, verim gibi bilgiyi deneyenden ogrenip karar vermek. Hani, Nasrettin Hoca damdan dusmus ve bana tabip degil damdan dusen bulun derdimi o anlar demis ya, deneyip kar ede/zarar eden kimse onumla dogrudan konusmak iyidir sanirim.</p><p></p><p>Kisinin ne yaptigini biliyorum, bedavadan televizyona cikmiyor, dolasip durmuyor, var bir kazanci. Televizyonda herkese giydirip bagiran cagiran zooteknist de alt yazida yem katkisi satiyor, faydali birsuru bilgi veren hoca da kendi veterinerlik sirketinde ilac ve sperma satiyor, ciftcilik bilgisi veren de kendi kurdugu ciftlige indirimli aldigi mallarin ureticisi ve ya saticisiyla roportaj yapiyor, furda traktor gosterip teknik bilgi veren o firmadan faydalaniyor, ceviz programi yapan ceviz fidesi satip danismanlik yapiyor. </p><p></p><p>Arkadasim yasim 60, biliyorum ki almadan veren tek Allah, herkes birseylerin pesinde. Bu forumda yazan bizler gibi kisilerin bir menfaati yok herhalde, bilmediklerimizi ogrenmeye calisiyoruz. Yoksa soyledikleriniz bir acidan dogru.</p><p></p><p>Bu arada, Adana ozelini bilemem ama hava sicakligi cok olunca verim dusuyor, hatta tohuma kalkma oluyor diye hatirliyorum, okuyup kontrol edeyim, cunku hava durumuna cok duyarli bir bitki. Bu sicak iklim konusunda sizin bilginiz var mi ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KIZILTAN, post: 1187096, member: 76172"] Bildigim kadariyla hepsi ithal tohum satiyor. Digerlerinden bilgim yok, dusundugum, once de yazdigim gibi, arayip neresi icin istendigini soyleyip en yakin yerde kime sattiysa telefon ve ya adres alip o kisiyle gorusmek. Ekim zamani, bicim sayisi, sulama isleri, verim gibi bilgiyi deneyenden ogrenip karar vermek. Hani, Nasrettin Hoca damdan dusmus ve bana tabip degil damdan dusen bulun derdimi o anlar demis ya, deneyip kar ede/zarar eden kimse onumla dogrudan konusmak iyidir sanirim. Kisinin ne yaptigini biliyorum, bedavadan televizyona cikmiyor, dolasip durmuyor, var bir kazanci. Televizyonda herkese giydirip bagiran cagiran zooteknist de alt yazida yem katkisi satiyor, faydali birsuru bilgi veren hoca da kendi veterinerlik sirketinde ilac ve sperma satiyor, ciftcilik bilgisi veren de kendi kurdugu ciftlige indirimli aldigi mallarin ureticisi ve ya saticisiyla roportaj yapiyor, furda traktor gosterip teknik bilgi veren o firmadan faydalaniyor, ceviz programi yapan ceviz fidesi satip danismanlik yapiyor. Arkadasim yasim 60, biliyorum ki almadan veren tek Allah, herkes birseylerin pesinde. Bu forumda yazan bizler gibi kisilerin bir menfaati yok herhalde, bilmediklerimizi ogrenmeye calisiyoruz. Yoksa soyledikleriniz bir acidan dogru. Bu arada, Adana ozelini bilemem ama hava sicakligi cok olunca verim dusuyor, hatta tohuma kalkma oluyor diye hatirliyorum, okuyup kontrol edeyim, cunku hava durumuna cok duyarli bir bitki. Bu sicak iklim konusunda sizin bilginiz var mi ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tohumculuk
Rey Gras ot tohumunu hakkında bilgi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt