PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Reygras anıza slajlık Mısır ekimi??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1284615" data-attributes="member: 25443"><p>Bende ektim bu yil</p><p>Kesinlikle cok verimli bir ürün </p><p>Eylül ekim gibi ekilebiliyor bzim bölgede</p><p>Tohum yatağı hazırlarken cok inceltmek toprağı önemli çıkış icin ve ince gömmek önemli</p><p>Biz otlattik yil basindan önce koyun saldık ve şimdi hala inekler oylamaya çalışıyor seneye daha cok ekerim memnun kaldim</p><p>Biçilir se yil başına kadar bir biçim olabilir uygun yılda</p><p>Ilk bahar iki bicim olabilir toplam üç bicim olabilir</p><p>Tek biçimde olabilir kurutmak sorun kuvvetli olunca kurumuyor</p><p>Tohuma bicenlerde oldu bizde şu anda sapi yine bağlanıyor ikinci biçimi tohuma bicenler oluyor</p><p>Bazilari besin değeri yok diyor bence besin değeride iyi </p><p>Kac balya sorusu bölgeye toprağa bakima göre degisir balya makineleri zorlandi bağlarken</p><p>Ben memnunum hem otlatmaya hem bicime</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1284615, member: 25443"] Bende ektim bu yil Kesinlikle cok verimli bir ürün Eylül ekim gibi ekilebiliyor bzim bölgede Tohum yatağı hazırlarken cok inceltmek toprağı önemli çıkış icin ve ince gömmek önemli Biz otlattik yil basindan önce koyun saldık ve şimdi hala inekler oylamaya çalışıyor seneye daha cok ekerim memnun kaldim Biçilir se yil başına kadar bir biçim olabilir uygun yılda Ilk bahar iki bicim olabilir toplam üç bicim olabilir Tek biçimde olabilir kurutmak sorun kuvvetli olunca kurumuyor Tohuma bicenlerde oldu bizde şu anda sapi yine bağlanıyor ikinci biçimi tohuma bicenler oluyor Bazilari besin değeri yok diyor bence besin değeride iyi Kac balya sorusu bölgeye toprağa bakima göre degisir balya makineleri zorlandi bağlarken Ben memnunum hem otlatmaya hem bicime [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Reygras anıza slajlık Mısır ekimi??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt