PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
reygras
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1158788" data-attributes="member: 77697"><p>Abi ben sadece araştırmacıyım yanlıs yonlendirmek istemem. Ancak avrupada cok verilen bir gıda. Ancak yalnız ryegras ile besicilik olamaz. Sütculukte 17 18 kilogram sut veren inegin ihtiyaclarini sinirsiz yaş ryegras saglayabilir. Piyasada cok uç şeyler var yok efendim 8 10 bicim alinirmis da tek ryegrasla 30 kilo sut alirsin da beside tek ryegrasla hayvanı gergedan gibi eder de gibi birsuru bilgi kirliligi var. Ama cok arastirdigim bir bitki senede 2-3 bicim alınabiliyormus. Her bicimde kuru bicersen 1 ton civarı verim alınabiliyormus. Ama batıda ryegras silajı ve kurusunun yanı sıra otlatma çok yaygın. Ciddi bir otlatma var. Aynı zamanda kesif yem hayvanı çok yordugu icin döl problemlerine de iyi geliyormus diye duymustum. Kullanan herkes cok memnun kullanıp da kötü diyen birine denk gelmedim henüz. Silajını da kurusunu da yaşını da hep olağanüstü bir iştahla yedikleri göze çarpıyor. Aklıma gelen bu kadar. Tekrar soyluyorum tecrübem yok tecrübeli abiler daha iyi bilgi verir ben sadece tecrube etmis insanlardan duyduklarim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1158788, member: 77697"] Abi ben sadece araştırmacıyım yanlıs yonlendirmek istemem. Ancak avrupada cok verilen bir gıda. Ancak yalnız ryegras ile besicilik olamaz. Sütculukte 17 18 kilogram sut veren inegin ihtiyaclarini sinirsiz yaş ryegras saglayabilir. Piyasada cok uç şeyler var yok efendim 8 10 bicim alinirmis da tek ryegrasla 30 kilo sut alirsin da beside tek ryegrasla hayvanı gergedan gibi eder de gibi birsuru bilgi kirliligi var. Ama cok arastirdigim bir bitki senede 2-3 bicim alınabiliyormus. Her bicimde kuru bicersen 1 ton civarı verim alınabiliyormus. Ama batıda ryegras silajı ve kurusunun yanı sıra otlatma çok yaygın. Ciddi bir otlatma var. Aynı zamanda kesif yem hayvanı çok yordugu icin döl problemlerine de iyi geliyormus diye duymustum. Kullanan herkes cok memnun kullanıp da kötü diyen birine denk gelmedim henüz. Silajını da kurusunu da yaşını da hep olağanüstü bir iştahla yedikleri göze çarpıyor. Aklıma gelen bu kadar. Tekrar soyluyorum tecrübem yok tecrübeli abiler daha iyi bilgi verir ben sadece tecrube etmis insanlardan duyduklarim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
reygras
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt