PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Ripper ve fransiz patlamasi farki ve +/- leri ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 920109" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: Ripper ve fransiz patlamasi farki ve +/- leri ?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Ayakları iki taraftan içe kıvrık olduğu için traktörü ondan biraz yoruyor. Çünkü işlediği toprağı o kulaklar yüklenmiş gibi oluyor. Basite indirgersek, ellerimizi aletin ayakları olarak düşünüp birbirlerine bakacak şekilde çevirdiğimiz iki avucumuzun toprak altından gittiğinide farz edersek, o toprağın tüm yükünün hassasiyetle beraber avuçlarımızın içinde olduğunu düşünebiliriz. Düz ayak olsa hassasiyet durumunda yukarı aşağı oynama şansı yüksek. Ama bu şekilde toprağın yükü ayaklara binmiş oluyor. O kütlede hassasiyet ile yerinden oynuyor. Aslında faydalı birşey. Ama işte traktöre binen yük artmış oluyor. Tezekte fazla çıkarmaz diye düşünüyorum. Çünkü ayak yapısı ince o yüzden çok tezek çıkarmaz. Vidyolarda da öyle gözüküyor. Ama hep tavlı yerlerde. Kurakta o ayaklara binen kütle bütün olarak kalıp gibi yük bindirebilir diye düşünüyorum. Daha da zorlayabilir. Yüksek güçte traktörü olanlar için aslında güzel alet.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 920109, member: 6"] [b]Ynt: Ripper ve fransiz patlamasi farki ve +/- leri ?[/b] Ayakları iki taraftan içe kıvrık olduğu için traktörü ondan biraz yoruyor. Çünkü işlediği toprağı o kulaklar yüklenmiş gibi oluyor. Basite indirgersek, ellerimizi aletin ayakları olarak düşünüp birbirlerine bakacak şekilde çevirdiğimiz iki avucumuzun toprak altından gittiğinide farz edersek, o toprağın tüm yükünün hassasiyetle beraber avuçlarımızın içinde olduğunu düşünebiliriz. Düz ayak olsa hassasiyet durumunda yukarı aşağı oynama şansı yüksek. Ama bu şekilde toprağın yükü ayaklara binmiş oluyor. O kütlede hassasiyet ile yerinden oynuyor. Aslında faydalı birşey. Ama işte traktöre binen yük artmış oluyor. Tezekte fazla çıkarmaz diye düşünüyorum. Çünkü ayak yapısı ince o yüzden çok tezek çıkarmaz. Vidyolarda da öyle gözüküyor. Ama hep tavlı yerlerde. Kurakta o ayaklara binen kütle bütün olarak kalıp gibi yük bindirebilir diye düşünüyorum. Daha da zorlayabilir. Yüksek güçte traktörü olanlar için aslında güzel alet. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Ripper ve fransiz patlamasi farki ve +/- leri ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt