PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Ripper ve fransiz patlamasi farki ve +/- leri ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hasanfuat" data-source="post: 920931" data-attributes="member: 29255"><p><strong>Ynt: Ripper ve fransiz patlamasi farki ve +/- leri ?</strong></p><p></p><p>Özduman ile gorustum uzun uzun anlatti sagolsunlar. Dedigine gore tigem duz ayak ripper kullanmayi birakmis .. 6 - 10 ayakli 50 adet fransiz tipi almis . Rippere gore traktoru fazla yordugunu yanliz ilk yildan sonra topragin rahatladini kolaylastigini . Farki cig alan birakmiyor . trakya Ripperi daha cok kullaniyor ama avrupaya bundan cok gonderiyoz . Traktoru fazla yoruyo diye bizim ciftci sicak bakmadi . 110 bg ilk yil zorlanir ama 2 li alsan kucuk gelir 4 almak daha mantikli . </p><p></p><p>Baska bi kac firmayi daha aradim . Birinin adini hatirlamiyom . Siparisle avrupaya fransiz tipi yapip gonderdiklerini ama elinde hazir olmadigini . İc pazarin genelde ripper tipi kullandigini soyledi</p><p></p><p>Turan tarim a farkini sordugumda bilmediklerini . Fransiz tipini tanimadiklarini soyledi . Hatta ilk tas cikartmak icin urettik istek olunca bacaklari uzatip ripper uretmeye basladik dedi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hasanfuat, post: 920931, member: 29255"] [b]Ynt: Ripper ve fransiz patlamasi farki ve +/- leri ?[/b] Özduman ile gorustum uzun uzun anlatti sagolsunlar. Dedigine gore tigem duz ayak ripper kullanmayi birakmis .. 6 - 10 ayakli 50 adet fransiz tipi almis . Rippere gore traktoru fazla yordugunu yanliz ilk yildan sonra topragin rahatladini kolaylastigini . Farki cig alan birakmiyor . trakya Ripperi daha cok kullaniyor ama avrupaya bundan cok gonderiyoz . Traktoru fazla yoruyo diye bizim ciftci sicak bakmadi . 110 bg ilk yil zorlanir ama 2 li alsan kucuk gelir 4 almak daha mantikli . Baska bi kac firmayi daha aradim . Birinin adini hatirlamiyom . Siparisle avrupaya fransiz tipi yapip gonderdiklerini ama elinde hazir olmadigini . İc pazarin genelde ripper tipi kullandigini soyledi Turan tarim a farkini sordugumda bilmediklerini . Fransiz tipini tanimadiklarini soyledi . Hatta ilk tas cikartmak icin urettik istek olunca bacaklari uzatip ripper uretmeye basladik dedi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Ripper ve fransiz patlamasi farki ve +/- leri ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt