PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Romanov koyunculuğu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="galiphan" data-source="post: 1106950" data-attributes="member: 75748"><p>Kardeşim öncelikle bu işe meraklı olduğun için seni taktir ediyorum üretmek kadar güzel bişey yok gerçekten. Bende üniversite okuyorum ve yıllardır hayalini kurduğum tarım ve hayvancılık alanında birçok fikrim var ama maalesef hepsi aynı anda olmuyor. Sadece araştırmak bilmek yetmiyor ki. Okuduğum kadarıyla pratikte bilgin zayıf ve tecrüben az . Bak ne güzel bir tane tanığının romanov çiftliği varmış git ona durumu anlat ve onun yanın da en az 1 yıl çalış. Kuzuyu toklu yüksek ayırt et ve bu işi yapıp yapamayacağını da anlarsın. Ondan sonra karar verirsen bu işi yapmaya öyle 10 tane koyunla da başlama en az 50 tane al ve sektöre öyle gir neden 1-2 yıl boşuna bekliyorsun ki evet fazla para tutabilir ama unutma para yi kazanırsın fakat geçen yıllar geri gelmez. Benim nacizhane düşüncem bu . Heee bir işe girerken kârını değil zararını hesap ederek gir ki zarar etme</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="galiphan, post: 1106950, member: 75748"] Kardeşim öncelikle bu işe meraklı olduğun için seni taktir ediyorum üretmek kadar güzel bişey yok gerçekten. Bende üniversite okuyorum ve yıllardır hayalini kurduğum tarım ve hayvancılık alanında birçok fikrim var ama maalesef hepsi aynı anda olmuyor. Sadece araştırmak bilmek yetmiyor ki. Okuduğum kadarıyla pratikte bilgin zayıf ve tecrüben az . Bak ne güzel bir tane tanığının romanov çiftliği varmış git ona durumu anlat ve onun yanın da en az 1 yıl çalış. Kuzuyu toklu yüksek ayırt et ve bu işi yapıp yapamayacağını da anlarsın. Ondan sonra karar verirsen bu işi yapmaya öyle 10 tane koyunla da başlama en az 50 tane al ve sektöre öyle gir neden 1-2 yıl boşuna bekliyorsun ki evet fazla para tutabilir ama unutma para yi kazanırsın fakat geçen yıllar geri gelmez. Benim nacizhane düşüncem bu . Heee bir işe girerken kârını değil zararını hesap ederek gir ki zarar etme [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Romanov koyunculuğu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt