PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Romanov koyunculuğu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 1106970" data-attributes="member: 48547"><p>Üçüzlük, dördüzlük bu koyunlarda fazla ama önemli olan kuzuların yeterli beslenip beslenememesi... Romanovların sütü 4 yavruya yetecek mi? Problem burada. Yani çok kuzunuz olacak ama orantılı olarak kuzu besleme maliyetiniz artacak. </p><p></p><p>Bunu dikkate alarak, bölgenize uygun yerli bir ırk ile romanovu karşılaştırmanızı öneririm. Yani aynı hesaba ya da yakın gelir-gider değerlerine ulaşıyorsanız, kadro oluşturma maliyeti daha düşük olan, yerli ırkı tercih edebilirsiniz. </p><p></p><p>Tabi bunu kuzu satışı olarak değerlendirdim. Eğer siz damızlık yetiştiriciliği yapacaksanız, mantıklı olabilir. </p><p></p><p>Romanov koyunu, Antalya gibi bir yerde stressiz bakılabilir mi bilemiyorum. Sonuçta Rus koyunu. Antalya'nın sıcağından olumsuz etkilenebilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 1106970, member: 48547"] Üçüzlük, dördüzlük bu koyunlarda fazla ama önemli olan kuzuların yeterli beslenip beslenememesi... Romanovların sütü 4 yavruya yetecek mi? Problem burada. Yani çok kuzunuz olacak ama orantılı olarak kuzu besleme maliyetiniz artacak. Bunu dikkate alarak, bölgenize uygun yerli bir ırk ile romanovu karşılaştırmanızı öneririm. Yani aynı hesaba ya da yakın gelir-gider değerlerine ulaşıyorsanız, kadro oluşturma maliyeti daha düşük olan, yerli ırkı tercih edebilirsiniz. Tabi bunu kuzu satışı olarak değerlendirdim. Eğer siz damızlık yetiştiriciliği yapacaksanız, mantıklı olabilir. Romanov koyunu, Antalya gibi bir yerde stressiz bakılabilir mi bilemiyorum. Sonuçta Rus koyunu. Antalya'nın sıcağından olumsuz etkilenebilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Romanov koyunculuğu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt