PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Römörk alacağım yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EROL AKGÜN" data-source="post: 1050506" data-attributes="member: 49570"><p>arkadaşım önceklikle hayırlı olsun. alamaya niyetlemişsin kesinlikle tır tipi ( yani tandem olsun)lastikleride tır tipi olsun unutma 285x70x19,5 olsun kesinlikle motora basmaz ve motoru yormaz 10 tonluk çok rahat edersin .arazin çok aşırı dik değilse ve traktör 4x4 ise hiç korkma . ben td85td ye 14 ton sarıyorum banamısın demiyor . tabi bizim arazi genelde düz . KISA ÇEKİ olsun hiç korkma kesinlikle 2 teker alma traktör çekisine çok basar. 2 tekere ve boşuna para verme 1 defa alınır .10 ton ideal ben 2 römork 11 tonda bayır aşağıya bakınıyordum . peder 8 tonluk veya 1o tonluk tandem alalım diyordu . ama ben ısrarla 14 tonluk aldım şimdi peder amma rahatmış diyor.şimdi bununla 13 veya 14 ton çok rahat hiç traktörü kovalamıyor. tek çekerde 7 veya 8 ton senin motoru yılma aşağıya yorar ama tandemde yormaz ve hiç te kovalamaz. denemek için bir arkadaşından 1 defalık al kullan. sadece dar dönüş yapma . motorun ne kadar rahat gittiğini görürsün. markada en önemlisi dingil dolu dingil olması .TABAN SACI MÜMKÜNSE 5 MM olsun. sağlamlık açısından sıralama dersen .ben şahşen 1 GÜRŞAH (TABAN SAÇI 5MM)2 CASELLİ 3 KÖKSAL DERİM . KARAR SİZİN .AMA UNUTMAYINIZ KESİNLİKLE TANDEM ALIN DERİM .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EROL AKGÜN, post: 1050506, member: 49570"] arkadaşım önceklikle hayırlı olsun. alamaya niyetlemişsin kesinlikle tır tipi ( yani tandem olsun)lastikleride tır tipi olsun unutma 285x70x19,5 olsun kesinlikle motora basmaz ve motoru yormaz 10 tonluk çok rahat edersin .arazin çok aşırı dik değilse ve traktör 4x4 ise hiç korkma . ben td85td ye 14 ton sarıyorum banamısın demiyor . tabi bizim arazi genelde düz . KISA ÇEKİ olsun hiç korkma kesinlikle 2 teker alma traktör çekisine çok basar. 2 tekere ve boşuna para verme 1 defa alınır .10 ton ideal ben 2 römork 11 tonda bayır aşağıya bakınıyordum . peder 8 tonluk veya 1o tonluk tandem alalım diyordu . ama ben ısrarla 14 tonluk aldım şimdi peder amma rahatmış diyor.şimdi bununla 13 veya 14 ton çok rahat hiç traktörü kovalamıyor. tek çekerde 7 veya 8 ton senin motoru yılma aşağıya yorar ama tandemde yormaz ve hiç te kovalamaz. denemek için bir arkadaşından 1 defalık al kullan. sadece dar dönüş yapma . motorun ne kadar rahat gittiğini görürsün. markada en önemlisi dingil dolu dingil olması .TABAN SACI MÜMKÜNSE 5 MM olsun. sağlamlık açısından sıralama dersen .ben şahşen 1 GÜRŞAH (TABAN SAÇI 5MM)2 CASELLİ 3 KÖKSAL DERİM . KARAR SİZİN .AMA UNUTMAYINIZ KESİNLİKLE TANDEM ALIN DERİM . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Römörk alacağım yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt