PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
römork lastik değişikliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rahimavci" data-source="post: 845380" data-attributes="member: 23244"><p><strong>Ynt: römork lastik değişikliği</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>özka sordum buna benzer fiyat verdiler banada ben lassa filan mı taksam diyordum kalite farkı varmıdır</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>evet biraz daha az batar en önemli artısı o</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>haa valla ona hiç bakmadım acaba o kadar otururmu ki ama normalde yüksek herhalde damperli römork zaten ya kurtarması lazım makas filan derken baya masraf ve eziyet çıkarmazmı</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>abi benim römork yana dogru kalkan damperli üst tarafı komple yeni yaptırdık fakat hesabı tam yapamamısık yana kalkınca kapak yere vuruyor biraz daha yükseltirsem vurmaz diye düşündüm aslında arkaya kalkarda yapmak istiyorum ama o nasıl olur kaça mal olur bilmiyorum bilginiz varmı hiç</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>çoğu kişi dediki lastik dışarı dogru genişler biraz ama zararı olmaz biraz balon gibi durur diyorlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rahimavci, post: 845380, member: 23244"] [b]Ynt: römork lastik değişikliği[/b] özka sordum buna benzer fiyat verdiler banada ben lassa filan mı taksam diyordum kalite farkı varmıdır evet biraz daha az batar en önemli artısı o haa valla ona hiç bakmadım acaba o kadar otururmu ki ama normalde yüksek herhalde damperli römork zaten ya kurtarması lazım makas filan derken baya masraf ve eziyet çıkarmazmı abi benim römork yana dogru kalkan damperli üst tarafı komple yeni yaptırdık fakat hesabı tam yapamamısık yana kalkınca kapak yere vuruyor biraz daha yükseltirsem vurmaz diye düşündüm aslında arkaya kalkarda yapmak istiyorum ama o nasıl olur kaça mal olur bilmiyorum bilginiz varmı hiç çoğu kişi dediki lastik dışarı dogru genişler biraz ama zararı olmaz biraz balon gibi durur diyorlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
römork lastik değişikliği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt