PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Römork lastik değişimi hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cancivlez" data-source="post: 1302728" data-attributes="member: 78405"><p>Arkadaşlar merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum ilk konum bugüne nasipmis</p><p>Canakkalede kendi capimizda büyükbaş hayvancılıkla uğraşıyoruz yani sıra zeytin bahçelerimiz de var</p><p>Bilen bilir hayvancılıkta balya işi ve gübre işi yoğun olarak yapılan işlerdendir maddi imkansızlıklardan her iki işi de aynı römorka götürmeye çalışıyoruz sonuçta aynı anda gübre işi veya balya işi olmuyor. 3.5 ton tek dingil römork kullanıyoruz lastikleri 9.00 16 ydi fakat bunları balya işinde römork yüksek diye 7.50 16 olarak değiştirmiştik bu sefer de yük taşıma kapasitesi düştü üstelik batmayacak yerde römork batmaya başladı ayriyetten fazla yük yuklemekten kaynaklı lastik patlamaları arttı. Bunun önüne geçebilmek için az yüklemeye başladık bu sefer de git gel sayısından yakıta bindi yani römork alçak olsun işimiz kolaylassin derken kendimize eziyet yapmışız. Forumda arastirdim 15.3 veya 15.5 jant takılıp kullananlar memnun yüksekliği bilmiyorum ama yük konusunda tatmin ediciymis.</p><p>Bizde zeytin bahçeleri olduğundan suan hasat zamanı ve zeytinyağı fabrikasında birkaç komşu köyden abilerle konuşma fırsatımız oldu 15.3 jant kullanan da memnun 15.5 kullanan da ama lastikler pahalı oluşundan mağdur olduklarını söylediler. Hatta içlerinden birisi suan 15.3 janti çıkartıp 17.5 jant almış ve 135.65.17.5 lastik vardı üzerinde lastik ebat olarak yeterli geldi bana yükseklik olarak da 7.50 16 ile aynı yükseklikte hatta fotoğraflarını çektim paylaşıyorum. </p><p>Sormak istediğim bu 17.5 lastikleri kullanan varmi aranızda artıları eksileri nelerdir yardımcı olabilirseniz takmayı düşünmedim değil görüşlerinizi deneyimlerinizi paylaşır misiniz</p><p>Konuyu çok aradım ama 17.5 lastikler hakkında çok yorum yapılmamış o yüzden konu açtım herkese şimdiden hayırlı forumlar </p><p>[ATTACH=full]42746[/ATTACH][ATTACH=full]42747[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cancivlez, post: 1302728, member: 78405"] Arkadaşlar merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum ilk konum bugüne nasipmis Canakkalede kendi capimizda büyükbaş hayvancılıkla uğraşıyoruz yani sıra zeytin bahçelerimiz de var Bilen bilir hayvancılıkta balya işi ve gübre işi yoğun olarak yapılan işlerdendir maddi imkansızlıklardan her iki işi de aynı römorka götürmeye çalışıyoruz sonuçta aynı anda gübre işi veya balya işi olmuyor. 3.5 ton tek dingil römork kullanıyoruz lastikleri 9.00 16 ydi fakat bunları balya işinde römork yüksek diye 7.50 16 olarak değiştirmiştik bu sefer de yük taşıma kapasitesi düştü üstelik batmayacak yerde römork batmaya başladı ayriyetten fazla yük yuklemekten kaynaklı lastik patlamaları arttı. Bunun önüne geçebilmek için az yüklemeye başladık bu sefer de git gel sayısından yakıta bindi yani römork alçak olsun işimiz kolaylassin derken kendimize eziyet yapmışız. Forumda arastirdim 15.3 veya 15.5 jant takılıp kullananlar memnun yüksekliği bilmiyorum ama yük konusunda tatmin ediciymis. Bizde zeytin bahçeleri olduğundan suan hasat zamanı ve zeytinyağı fabrikasında birkaç komşu köyden abilerle konuşma fırsatımız oldu 15.3 jant kullanan da memnun 15.5 kullanan da ama lastikler pahalı oluşundan mağdur olduklarını söylediler. Hatta içlerinden birisi suan 15.3 janti çıkartıp 17.5 jant almış ve 135.65.17.5 lastik vardı üzerinde lastik ebat olarak yeterli geldi bana yükseklik olarak da 7.50 16 ile aynı yükseklikte hatta fotoğraflarını çektim paylaşıyorum. Sormak istediğim bu 17.5 lastikleri kullanan varmi aranızda artıları eksileri nelerdir yardımcı olabilirseniz takmayı düşünmedim değil görüşlerinizi deneyimlerinizi paylaşır misiniz Konuyu çok aradım ama 17.5 lastikler hakkında çok yorum yapılmamış o yüzden konu açtım herkese şimdiden hayırlı forumlar [ATTACH=full]42746[/ATTACH][ATTACH=full]42747[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Römork lastik değişimi hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt