PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Römork lastik değişimi hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cancivlez" data-source="post: 1303364" data-attributes="member: 78405"><p>Çiftçi abilerim kardeşlerim römork için 235.65r17.5 lastik deneyimlerinizi paylaşmanızı istemiştim anlaşılan forumda kullanan yok</p><p>Benim de 2-3 gün oldu kullanmaya baslayali denemek için çok bir fırsatım olmadı suan 95 hava ile dün yaklaşık 3200 kg zeytin yükledik tarlada lastiğin tabanı düz olduğu için yere tam düz basıyor ve çamurda olsa çok batmıyor asfaltta ezilme neredeyse hiç yok ve yaklasik 12 13 km yolda sanki boş römorkla gidiyor gibiydim 2 hafta önce aynı römorkta 7.50 16 lastikler vardı ve 2400 kg zeytinle aynı yolda 1 kez lastik patladı arti sanki yük benim sırtımda gibiydi kullandıkça deneyimlerimi paylaşmaya çalışırım</p><p>Amacim birilerine yardımcı olabilmek çünkü sanayilerde çıkma 17.5 lastikler epey var ben tanesini 150 TL ye aldim hemde 14 kat çelik karkasli yani şimdi en kötü 7.50 16 lastikler bile 300 400 lira yüke gelmiyor</p><p>Forumda 19.5 lastiklere birkaç abim ilgilenmiş onlar içinde az bi araştırma yaptım hemen hemen 9.00 16 lastik büyüklüğündeler fakat karşıdan görünce bile ömürlük olduklarını belli ediyorlar alacaksınız bir defa uzun yıllar kullan hem dubleks olmaları da kolay kolay patlamamalarini sağlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cancivlez, post: 1303364, member: 78405"] Çiftçi abilerim kardeşlerim römork için 235.65r17.5 lastik deneyimlerinizi paylaşmanızı istemiştim anlaşılan forumda kullanan yok Benim de 2-3 gün oldu kullanmaya baslayali denemek için çok bir fırsatım olmadı suan 95 hava ile dün yaklaşık 3200 kg zeytin yükledik tarlada lastiğin tabanı düz olduğu için yere tam düz basıyor ve çamurda olsa çok batmıyor asfaltta ezilme neredeyse hiç yok ve yaklasik 12 13 km yolda sanki boş römorkla gidiyor gibiydim 2 hafta önce aynı römorkta 7.50 16 lastikler vardı ve 2400 kg zeytinle aynı yolda 1 kez lastik patladı arti sanki yük benim sırtımda gibiydi kullandıkça deneyimlerimi paylaşmaya çalışırım Amacim birilerine yardımcı olabilmek çünkü sanayilerde çıkma 17.5 lastikler epey var ben tanesini 150 TL ye aldim hemde 14 kat çelik karkasli yani şimdi en kötü 7.50 16 lastikler bile 300 400 lira yüke gelmiyor Forumda 19.5 lastiklere birkaç abim ilgilenmiş onlar içinde az bi araştırma yaptım hemen hemen 9.00 16 lastik büyüklüğündeler fakat karşıdan görünce bile ömürlük olduklarını belli ediyorlar alacaksınız bir defa uzun yıllar kullan hem dubleks olmaları da kolay kolay patlamamalarini sağlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Römork lastik değişimi hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt