PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Römork lastik değişimi hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cancivlez" data-source="post: 1303704" data-attributes="member: 78405"><p>Herkese merhaba tekrardan römorka 235.65r17.5 lastik taktıktan sonra 2. Deneyimimizden bahsedicem</p><p>Köyden 3 arkadaş çakıl getirmek için yaklaşık 10 km ileride çakıl ocağına gittik 3 römork da ahsap 3.5 tonluk diğerlerinin lastikler 9.00 16</p><p>Yolda giderken lastikciye uğradık hep beraber lastik havalarını tamamlamak için diğerleri kaç yaptılar bilmiyorum ama ben 95 hava yaptım 235.65r17.5 için</p><p>Cakillari sardik sırasıyla 4420 4535 ve benimki 4530 hemen hemen hepimizde eşit sayılabilecek yük var benim lastiklerde kayda değer ezilme yok ama diğerlerin havaları tam olmasına rağmen yüzde 30 yüzde 40 ezilmislerdi hatta dönüşte tekrar lastikciye girip sisrmek istediler ama lastik o olması gerekenden fazla şişirmek patlatabilecegini söyledi</p><p>Sonuç olarak aynı yükte aynı römorklarda 9.00 16 ile 235.65r17.5 arasındaki farkı canlı canlı görmüş oldum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cancivlez, post: 1303704, member: 78405"] Herkese merhaba tekrardan römorka 235.65r17.5 lastik taktıktan sonra 2. Deneyimimizden bahsedicem Köyden 3 arkadaş çakıl getirmek için yaklaşık 10 km ileride çakıl ocağına gittik 3 römork da ahsap 3.5 tonluk diğerlerinin lastikler 9.00 16 Yolda giderken lastikciye uğradık hep beraber lastik havalarını tamamlamak için diğerleri kaç yaptılar bilmiyorum ama ben 95 hava yaptım 235.65r17.5 için Cakillari sardik sırasıyla 4420 4535 ve benimki 4530 hemen hemen hepimizde eşit sayılabilecek yük var benim lastiklerde kayda değer ezilme yok ama diğerlerin havaları tam olmasına rağmen yüzde 30 yüzde 40 ezilmislerdi hatta dönüşte tekrar lastikciye girip sisrmek istediler ama lastik o olması gerekenden fazla şişirmek patlatabilecegini söyledi Sonuç olarak aynı yükte aynı römorklarda 9.00 16 ile 235.65r17.5 arasındaki farkı canlı canlı görmüş oldum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Römork lastik değişimi hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt