PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Römork lastik ebadı tercihi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="birsanmuratturkan" data-source="post: 969160" data-attributes="member: 48766"><p>Merhabalar,</p><p></p><p>Bir süredir forumu ilgiyle takip ediyorum fakat ilk konumu açmak bugüne nasipmiş. Başlıktan da anlaşılacağı üzere römork lastikleriyle ilgili merak ettiğim birşey var. Mevzu şudur:</p><p></p><p>4 tonluk tek dingil çift teker bi römork satın aldım. Üzerinde 7.50 16 lastikler var. Fakat traktörüm konvensiyonel bir traktör değil, isodiametrik, yani ön ve arka tekerlerin boyutları aynı. Yapısı itibariyle de alçak bir traktör olduğundan kanca da bir hayli alçak, bu yüzden römorku taktığım zaman öne (traktöre) doğru meyilli duruyor. Kancayı yukarı kaldırmam mümkün fakat o zaman da kuyruk mili kancanın arkasında kalacağından bu seçeneği kullanmak istemiyorum. Zira gün içerisinde hem römork hem de başka ekipmanlar kullanmam gerektiğinden gün içerisinde birkaç kez kancanın vidalarını sök tak yapmak angarya olacak. </p><p></p><p>Eğer 7.50 16 lastikleri 6.50 ya da 5.50 lastiklerle değiştirsem benim için bir sakıncası olur mu? Standart işlerimizde 4 tondan fazla bir ağırlığı hiçbir zaman geçmeyeceğiz muhtemelen. Çoğunlukla bahçeden harmana fındık taşıyacak. Yoksa lastik değiştirme işine hiç bulaşmadan römorku öne doğru meyilli olsa da kullanmaya devam etsem ne zararım olur?</p><p></p><p>Görüşlerinizi bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="birsanmuratturkan, post: 969160, member: 48766"] Merhabalar, Bir süredir forumu ilgiyle takip ediyorum fakat ilk konumu açmak bugüne nasipmiş. Başlıktan da anlaşılacağı üzere römork lastikleriyle ilgili merak ettiğim birşey var. Mevzu şudur: 4 tonluk tek dingil çift teker bi römork satın aldım. Üzerinde 7.50 16 lastikler var. Fakat traktörüm konvensiyonel bir traktör değil, isodiametrik, yani ön ve arka tekerlerin boyutları aynı. Yapısı itibariyle de alçak bir traktör olduğundan kanca da bir hayli alçak, bu yüzden römorku taktığım zaman öne (traktöre) doğru meyilli duruyor. Kancayı yukarı kaldırmam mümkün fakat o zaman da kuyruk mili kancanın arkasında kalacağından bu seçeneği kullanmak istemiyorum. Zira gün içerisinde hem römork hem de başka ekipmanlar kullanmam gerektiğinden gün içerisinde birkaç kez kancanın vidalarını sök tak yapmak angarya olacak. Eğer 7.50 16 lastikleri 6.50 ya da 5.50 lastiklerle değiştirsem benim için bir sakıncası olur mu? Standart işlerimizde 4 tondan fazla bir ağırlığı hiçbir zaman geçmeyeceğiz muhtemelen. Çoğunlukla bahçeden harmana fındık taşıyacak. Yoksa lastik değiştirme işine hiç bulaşmadan römorku öne doğru meyilli olsa da kullanmaya devam etsem ne zararım olur? Görüşlerinizi bekliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Römork lastik ebadı tercihi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt