PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Rotatiller mi Mikser mi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ercumentguven" data-source="post: 706421" data-attributes="member: 19051"><p><strong>Ynt: Rotatiller mi Mikser mi ?</strong></p><p></p><p>arkadaşlar ıkısınınde yaptıgı ış ayrı rototıller topragı ınceltır tezeklerı kırar yok eder usttekı otu çopu ekım yatagına karıştırır derin işlersen topragın tavını kaçırır yaş yerde taban yapar kuru tarım ıçın uygundur mıksere gelınce her toprakta çalışır taban yapmaz topragın ustundekı topacı otu çöpu altına almaz tavı kaçırmaz çok guzel tertemız tohum yatagı hazırlar ama bakınca topragın ustu ıyı gorunmez ama yagmur tavına ekım ıçın topragın altı lazımdır ben ıkısındende kullanıyorum mesela dık rotılle yanı mıkserle kombıne ekıyorum mahsul çıkıyor ama yakın koyde rotılle kombıne yaptılar tavı kaçırıyor mahsul çıkmıyor yanı tezek kırmak ıçın rotıl tohum yatagı hazırlamak ıçın ve kombı ıçin mıkser kullanılır benım tecrubelerım bu yanı ıkısınınde görevleri ayrı ayrıdır saygılar ıyı aksamlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ercumentguven, post: 706421, member: 19051"] [b]Ynt: Rotatiller mi Mikser mi ?[/b] arkadaşlar ıkısınınde yaptıgı ış ayrı rototıller topragı ınceltır tezeklerı kırar yok eder usttekı otu çopu ekım yatagına karıştırır derin işlersen topragın tavını kaçırır yaş yerde taban yapar kuru tarım ıçın uygundur mıksere gelınce her toprakta çalışır taban yapmaz topragın ustundekı topacı otu çöpu altına almaz tavı kaçırmaz çok guzel tertemız tohum yatagı hazırlar ama bakınca topragın ustu ıyı gorunmez ama yagmur tavına ekım ıçın topragın altı lazımdır ben ıkısındende kullanıyorum mesela dık rotılle yanı mıkserle kombıne ekıyorum mahsul çıkıyor ama yakın koyde rotılle kombıne yaptılar tavı kaçırıyor mahsul çıkmıyor yanı tezek kırmak ıçın rotıl tohum yatagı hazırlamak ıçın ve kombı ıçin mıkser kullanılır benım tecrubelerım bu yanı ıkısınınde görevleri ayrı ayrıdır saygılar ıyı aksamlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Rotatiller mi Mikser mi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt