PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Rotovatör mü, Diskaro mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sagalassos" data-source="post: 920141" data-attributes="member: 55193"><p><strong>Ynt: rotovatö'mü diskaro'mu ?</strong></p><p></p><p> Arkadaş doğru söylüyor. Hiç bir diskaro anızı bu hale getiremez. Yalnız bazı arkadaşlar rotatiller için hem zaman hem mazot sarfiyatı fazla olur diyorlar. Ben buna katılmıyorum. Kendim denedim test ettim. Bir kere anızlı tarlayı sürmek için pulluk kullanacaksın yaktın mı mazotu, gitti mi zaman...Sonra dönüp diskaro çekeceksin, belkide 2 kere çekeceksin, yine mazot ve zaman harcadın. Buraya kadar doğru. OYSA rotatiller ile tarlaya bir kere gireceksin, toprağı bulgur gibi edip çıkacaksın. Sonuç nedir sizce... Zaman ve mazot eşit çıkacak. Tek fark daha düzgün işlenmiş ve anızı buhar olmuş, bir tarlaya sahip olacaksın. Sonuçta üründen daha çok verim alacaksın. Ben bıçak eskimesi konusunda da şunu söylemek isterim. Önünde patlatma olduğu için kabarmış toprağı işliyor. Eğer tarlada taş yoksa korkmayın, o bıçaklar 2000 dekar arazi işlemeden PERT olmuyor. Çünkü , IŞIL işlem görmüş italyan çeliği kullanacaksın. Saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sagalassos, post: 920141, member: 55193"] [b]Ynt: rotovatö'mü diskaro'mu ?[/b] Arkadaş doğru söylüyor. Hiç bir diskaro anızı bu hale getiremez. Yalnız bazı arkadaşlar rotatiller için hem zaman hem mazot sarfiyatı fazla olur diyorlar. Ben buna katılmıyorum. Kendim denedim test ettim. Bir kere anızlı tarlayı sürmek için pulluk kullanacaksın yaktın mı mazotu, gitti mi zaman...Sonra dönüp diskaro çekeceksin, belkide 2 kere çekeceksin, yine mazot ve zaman harcadın. Buraya kadar doğru. OYSA rotatiller ile tarlaya bir kere gireceksin, toprağı bulgur gibi edip çıkacaksın. Sonuç nedir sizce... Zaman ve mazot eşit çıkacak. Tek fark daha düzgün işlenmiş ve anızı buhar olmuş, bir tarlaya sahip olacaksın. Sonuçta üründen daha çok verim alacaksın. Ben bıçak eskimesi konusunda da şunu söylemek isterim. Önünde patlatma olduğu için kabarmış toprağı işliyor. Eğer tarlada taş yoksa korkmayın, o bıçaklar 2000 dekar arazi işlemeden PERT olmuyor. Çünkü , IŞIL işlem görmüş italyan çeliği kullanacaksın. Saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Rotovatör mü, Diskaro mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt