PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Rulo balya makinası kuru ot
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mehmet çağdaş" data-source="post: 1318678" data-attributes="member: 60129"><p>ben kayhan ertuğrul 1250 rulo balya makinası kullanıyorum silajda yapıyorum</p><p>deutz 65f traktörüm var </p><p>samanda 120kg~180kg</p><p>yoncada 250kg~300kg</p><p>yembezelyesinde 226kg</p><p>arpa silajında 500kg~750kg</p><p>reygrass silajında 550kg~750kg</p><p>yonca silajında 450kg~800kg</p><p>arası paketleri bastım hepsini 65 hplik traktörle yaptım tek sıkıntı bıçakların doğrama yapmamasıydı onuda hallettim artık kıyım için problemimde kalmadı sorun yaşayan arkadaşlarada yardımcı olabilirim</p><p>ayrıca ke 1245 ve 1247 de kullandım denemelerini yapmıştım bence kullanım rahatlığı bakımından en iyisi 1250</p><p>kilo ve düşük hp için 1247 bıçaklar hepsinde sıkıntılı </p><p>avrupa makineler çok güzel ancak servis yedek parça fiyat aşırı yüksek krone 75000 euro en az 25 bıçak için 130hp traktör istiyor sorunsuz makina yok newholland, krone, lely hepsi arza yapabiliyor türkiyede arzaya cevap verecek teknik ekip yok öyleki lely süper makine ancak yedek parça olmadığından 2.eli hurda parasına alınıp satılıyor yedek parça yok çünkü </p><p>hem kuru hem yaş yapıcam diyorsan kombine alma yaş yapıcam diyorsan kombine al tercih senin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mehmet çağdaş, post: 1318678, member: 60129"] ben kayhan ertuğrul 1250 rulo balya makinası kullanıyorum silajda yapıyorum deutz 65f traktörüm var samanda 120kg~180kg yoncada 250kg~300kg yembezelyesinde 226kg arpa silajında 500kg~750kg reygrass silajında 550kg~750kg yonca silajında 450kg~800kg arası paketleri bastım hepsini 65 hplik traktörle yaptım tek sıkıntı bıçakların doğrama yapmamasıydı onuda hallettim artık kıyım için problemimde kalmadı sorun yaşayan arkadaşlarada yardımcı olabilirim ayrıca ke 1245 ve 1247 de kullandım denemelerini yapmıştım bence kullanım rahatlığı bakımından en iyisi 1250 kilo ve düşük hp için 1247 bıçaklar hepsinde sıkıntılı avrupa makineler çok güzel ancak servis yedek parça fiyat aşırı yüksek krone 75000 euro en az 25 bıçak için 130hp traktör istiyor sorunsuz makina yok newholland, krone, lely hepsi arza yapabiliyor türkiyede arzaya cevap verecek teknik ekip yok öyleki lely süper makine ancak yedek parça olmadığından 2.eli hurda parasına alınıp satılıyor yedek parça yok çünkü hem kuru hem yaş yapıcam diyorsan kombine alma yaş yapıcam diyorsan kombine al tercih senin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Rulo balya makinası kuru ot
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt