PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
ruminant beside fırıncılık yan ürünlerin kullanımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="sait beylik" data-source="post: 605704" data-attributes="member: 44689"><p>iyi günler herkeze fırıncılık yan ürünlerin artıkları olan bayat ekmek kullanımı hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşlar varmı ingilizce bi rasyon programında fırıncılık yan ürünü bayat ekmeğin ham proteini %15 enerjiside 3,09 olarak gösteriyor kuru maddeside 68 diyorki rasyon programında canlı ağırlığın %0,3 ve toplam rasyonun %10 dilimini geçmemeli diyor benim sorum şu bayat ekmek içerdiği yüksek protein bakmından beside yağlanmaya neden olmazmı kullanan arkadaşlar varmı varsa nekadar kullanıyorlar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sait beylik, post: 605704, member: 44689"] iyi günler herkeze fırıncılık yan ürünlerin artıkları olan bayat ekmek kullanımı hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşlar varmı ingilizce bi rasyon programında fırıncılık yan ürünü bayat ekmeğin ham proteini %15 enerjiside 3,09 olarak gösteriyor kuru maddeside 68 diyorki rasyon programında canlı ağırlığın %0,3 ve toplam rasyonun %10 dilimini geçmemeli diyor benim sorum şu bayat ekmek içerdiği yüksek protein bakmından beside yağlanmaya neden olmazmı kullanan arkadaşlar varmı varsa nekadar kullanıyorlar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
ruminant beside fırıncılık yan ürünlerin kullanımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt