PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Rusya Domates Kotasını Yükseltti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="TrakKulüp Gündem" data-source="post: 1386575" data-attributes="member: 4"><p>Geçmişten beridir domates ihracatı yaptığımız, kimi zaman tolere edilen sınırların üzerinde pestisit barındıran ürünler nedeniyle aramızda krizin yaşandığı Rusya; ihraç ettiğimiz <strong>domates kotasını yıllık 200bin tondan 250bin tona çıkardı.</strong> Bu karar özellikle Antalyalı domates üreticileri ve ihracatçıların yüzünü güldürdü. Yeni kotayla sevkiyatın ay sonuna kadar başlayacağı belirtildi. Ancak <strong>yıllık 13 milyon ton civarında domates üretimimizin yanında halen çok küçük bir payda da (%1,9) kalıyor.</strong></p><p></p><p>Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, herhangi sınırdaki <strong>kotanın ticarette en büyük engel olduğunu</strong> vurguladı. Hem Ticaret Borsası yönetimi hem de Türkiye'nin önde gelen ihracat firmaları; önümüzdeki süreçte kotanın tamamen kalkmasını ve rahat şekilde üretim yapılmasını temenni ediyor. </p><p></p><p>[ATTACH=full]57493[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TrakKulüp Gündem, post: 1386575, member: 4"] Geçmişten beridir domates ihracatı yaptığımız, kimi zaman tolere edilen sınırların üzerinde pestisit barındıran ürünler nedeniyle aramızda krizin yaşandığı Rusya; ihraç ettiğimiz [B]domates kotasını yıllık 200bin tondan 250bin tona çıkardı.[/B] Bu karar özellikle Antalyalı domates üreticileri ve ihracatçıların yüzünü güldürdü. Yeni kotayla sevkiyatın ay sonuna kadar başlayacağı belirtildi. Ancak [B]yıllık 13 milyon ton civarında domates üretimimizin yanında halen çok küçük bir payda da (%1,9) kalıyor.[/B] Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, herhangi sınırdaki [B]kotanın ticarette en büyük engel olduğunu[/B] vurguladı. Hem Ticaret Borsası yönetimi hem de Türkiye'nin önde gelen ihracat firmaları; önümüzdeki süreçte kotanın tamamen kalkmasını ve rahat şekilde üretim yapılmasını temenni ediyor. [ATTACH type="full"]57493[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Rusya Domates Kotasını Yükseltti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt