PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
saanen keçi işine girmeyi düşünüyoruz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 716390" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: saanen keçi işine girmeyi düşünüyoruz</strong></p><p></p><p>Bence kar yapar ama yanlış anlama herkes yapamaz. Kastamonuda bir adam dağı kiralamış devletten dağda koyun keçi besliyormuş çobanlık parası alıyormuş. Başka biriside 5 yıl 0 faiz kredi ile saanen almış ama tam ne kadar aldı ne kadar tuttu bilmiyorum. Bu dağdaki adama vermiş bakması için. Sanırım 3. yıl bittiğinde adam krediyi bitirmiş sürüde çoğalmış. Ben bunu kulaktan duydum ama gerçek bir olay. Aslında bende çok düşündüm bu işi fakat kış bakımı ve bölgemizde kurt çok 10-15 senedir keçi beslemiyoruz kayıplarım çok olur diye askıya aldım bu düşüncemi. Yoksa tam bizim bölgemize göre bir hayvan ve şuanki ot ve çalı bolluğunda rahat bi şekilde 6-7 sene yaz-kış besleme parasından kurtulmuş olurum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 716390, member: 45767"] [b]Ynt: saanen keçi işine girmeyi düşünüyoruz[/b] Bence kar yapar ama yanlış anlama herkes yapamaz. Kastamonuda bir adam dağı kiralamış devletten dağda koyun keçi besliyormuş çobanlık parası alıyormuş. Başka biriside 5 yıl 0 faiz kredi ile saanen almış ama tam ne kadar aldı ne kadar tuttu bilmiyorum. Bu dağdaki adama vermiş bakması için. Sanırım 3. yıl bittiğinde adam krediyi bitirmiş sürüde çoğalmış. Ben bunu kulaktan duydum ama gerçek bir olay. Aslında bende çok düşündüm bu işi fakat kış bakımı ve bölgemizde kurt çok 10-15 senedir keçi beslemiyoruz kayıplarım çok olur diye askıya aldım bu düşüncemi. Yoksa tam bizim bölgemize göre bir hayvan ve şuanki ot ve çalı bolluğunda rahat bi şekilde 6-7 sene yaz-kış besleme parasından kurtulmuş olurum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
saanen keçi işine girmeyi düşünüyoruz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt