PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Saanen Süt Keçisi-Bayburt
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mehmetözcanlı" data-source="post: 864700" data-attributes="member: 53884"><p><strong>Ynt: Saanen Süt Keçisi-Bayburt</strong></p><p></p><p>evet abilerim dediğiniz gibi küçük sayıyla başlamak daha mantklı keçiler de özellikle seanen - zana çok muthiş karlı gibi gösterilip millete satıldı verildi evet bakımla ilgiyle 5 kg civarı günlük süt verenleri gördüm fakat hepsi de 3-5 kg civarı vermiyo malesef ki şunu düşünelim 45 kg olan bir hayvan nasıl olurda yılda 300 gün 5 kg süt verebilir biraz önce bi arkadaşla sohbet ettik dediğine göre 10 tane keçi 2 tane inek kadar süt veriyor fakat keçi sütü yüzde 60 daha pahalı satılıyor tabi alıcısı varsa fakat 10 tane keçi akşama kadar bi insanı eyliyormuş _ Bi enstantene daha 18 baş irili ufaklı keçi 3200 Tl ye satıldı bıkkınlıktan ötürü. Söylendiği gibi karlı olsa ( günde 5 kg den 10 keçi 50 Kg süt ve 2x50 den günlük 100 tl yapar bu hesaba bende inanmadım haklısınız) adamcağız bunları neden satsın :S</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mehmetözcanlı, post: 864700, member: 53884"] [b]Ynt: Saanen Süt Keçisi-Bayburt[/b] evet abilerim dediğiniz gibi küçük sayıyla başlamak daha mantklı keçiler de özellikle seanen - zana çok muthiş karlı gibi gösterilip millete satıldı verildi evet bakımla ilgiyle 5 kg civarı günlük süt verenleri gördüm fakat hepsi de 3-5 kg civarı vermiyo malesef ki şunu düşünelim 45 kg olan bir hayvan nasıl olurda yılda 300 gün 5 kg süt verebilir biraz önce bi arkadaşla sohbet ettik dediğine göre 10 tane keçi 2 tane inek kadar süt veriyor fakat keçi sütü yüzde 60 daha pahalı satılıyor tabi alıcısı varsa fakat 10 tane keçi akşama kadar bi insanı eyliyormuş _ Bi enstantene daha 18 baş irili ufaklı keçi 3200 Tl ye satıldı bıkkınlıktan ötürü. Söylendiği gibi karlı olsa ( günde 5 kg den 10 keçi 50 Kg süt ve 2x50 den günlük 100 tl yapar bu hesaba bende inanmadım haklısınız) adamcağız bunları neden satsın :S [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Saanen Süt Keçisi-Bayburt
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt