PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
Sacan Tarım Nadas Sürümleri 2016 [Lüleburgaz]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İskenderSacan" data-source="post: 1076364" data-attributes="member: 22226"><p>Sağolasın Ahmet.casenin koltukta yay bağlansı esneyğnce surtme yapıyor.yazın yağlamıştım kesti ama tekrar başlamış.</p><p></p><p>İzole ce teknoloji olarak jdyle arasında çok fark var.yerli serileri boyle.jd yle casenin Avrupa serilerini karşılaştıramak daha iyi olur</p><p></p><p>Sağolun.ekibimiz kalabalık değil aslında çiftçiliğimiz amcamla birlikte.hepimizde 4 kişiyiz.ben,babam,amcam ve amcaoğlu.herkeze bi traktor dusuyor yine</p><p></p><p>Gidişatları hemen hemen aynı ben bi fark hissedemedim.bayağı ağır bi malzemede azda olsa bi fark varsa oyle anlaşılabilir</p><p></p><p>Yorum için teşekkürler.yakıtı evden koyuyoruz.yakıt farkları yok.arkasına taktığımız takımlarda eşit.</p><p></p><p>Sağolun teşekkürler.case jdyle birgun tamamen çalışırsa jd 12-15 ltdaha fazla yakıyor.ona gorede işini yapıyor tabi jd 5lilerle case 4lulerle surum yapıyor</p><p></p><p>Sağolasın serdar tesekkurler</p><p></p><p>Aynen abi.bu sene çok gecikti bu iş.sabahları.don tutuyordu her yer -5 derece civarında sabahları araziye gittik</p><p></p><p>Sağolasın Erkan.Necip abi iyi esnaf her turlu anlaşabilcek biri.5li14 gider sana aynen bu sene bizim koye bi mf 5612 ye yaptı.</p><p></p><p></p><p>Sağolasın İsmail çok tesekkurler,çoğu yerde kuraklık bile vardı hala.yağmurun işlediği yere kadar surduk aşağı hala beton gibi.demirler yeni olunca aşağı saplanıyor.motoru birden kesiyor.İnşallah hepimize bereketli olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İskenderSacan, post: 1076364, member: 22226"] Sağolasın Ahmet.casenin koltukta yay bağlansı esneyğnce surtme yapıyor.yazın yağlamıştım kesti ama tekrar başlamış. İzole ce teknoloji olarak jdyle arasında çok fark var.yerli serileri boyle.jd yle casenin Avrupa serilerini karşılaştıramak daha iyi olur Sağolun.ekibimiz kalabalık değil aslında çiftçiliğimiz amcamla birlikte.hepimizde 4 kişiyiz.ben,babam,amcam ve amcaoğlu.herkeze bi traktor dusuyor yine Gidişatları hemen hemen aynı ben bi fark hissedemedim.bayağı ağır bi malzemede azda olsa bi fark varsa oyle anlaşılabilir Yorum için teşekkürler.yakıtı evden koyuyoruz.yakıt farkları yok.arkasına taktığımız takımlarda eşit. Sağolun teşekkürler.case jdyle birgun tamamen çalışırsa jd 12-15 ltdaha fazla yakıyor.ona gorede işini yapıyor tabi jd 5lilerle case 4lulerle surum yapıyor Sağolasın serdar tesekkurler Aynen abi.bu sene çok gecikti bu iş.sabahları.don tutuyordu her yer -5 derece civarında sabahları araziye gittik Sağolasın Erkan.Necip abi iyi esnaf her turlu anlaşabilcek biri.5li14 gider sana aynen bu sene bizim koye bi mf 5612 ye yaptı. Sağolasın İsmail çok tesekkurler,çoğu yerde kuraklık bile vardı hala.yağmurun işlediği yere kadar surduk aşağı hala beton gibi.demirler yeni olunca aşağı saplanıyor.motoru birden kesiyor.İnşallah hepimize bereketli olsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
Sacan Tarım Nadas Sürümleri 2016 [Lüleburgaz]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt