PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
sağım robotu almak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1158541" data-attributes="member: 77697"><p>Abi o guclulerde kiziltan abinin dedigi gibi eline sonradan guc gecenler. Bak cok kiside zenginlik var ama sonradan zengin olanlar baska bi abi anlatiyor saunadayız adam saunaya gozleme siparis etmis getirmeyince de gorevlilere bagiriyomus ayni adam havuza çay istemis. Bu adamlardan korkacaksın. Bu adamlar zalim. İnsanoglunun hamurunda zaten zalimlik vardır bunu acizlik veya edep gizler. Çalışma işine gelince abiler bizim cevrede köyluler calismayi sevmezler gelin camlidere kizilcahamama kac tane hayvan goreceksiniz ankara gibi buyuk bir pazar da varken. Ama doğudan 63 (urfa) plakalı transitlere doluşup il il gezip çalısan insanlar da var. Adam 20 kisi bir minibusle calismaya gidiyor bizimki burnunun dibindeki isi yapmiyor. Bu cok üzücü bir durum. Bunların temelinde yatan sebep kibirdir abiler adam kendine o isi yakistirmiyor. Ben 3 sene evvel babamin calistigi fabrikanin alci deposunda ramazanda öglen sicaginda 50 derecede forkliftcilik yapardim depo isi herkes garipserdi fabrikanın genel müdürünün oğluna bak amelelik yapiyor gibi birsey dusunduklerini anlamistim. Herkes karsisindakini kendi gibi zannediyor malesef bende bu kibir elhamdülillah hic olmadı olan adamdan da tiksinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1158541, member: 77697"] Abi o guclulerde kiziltan abinin dedigi gibi eline sonradan guc gecenler. Bak cok kiside zenginlik var ama sonradan zengin olanlar baska bi abi anlatiyor saunadayız adam saunaya gozleme siparis etmis getirmeyince de gorevlilere bagiriyomus ayni adam havuza çay istemis. Bu adamlardan korkacaksın. Bu adamlar zalim. İnsanoglunun hamurunda zaten zalimlik vardır bunu acizlik veya edep gizler. Çalışma işine gelince abiler bizim cevrede köyluler calismayi sevmezler gelin camlidere kizilcahamama kac tane hayvan goreceksiniz ankara gibi buyuk bir pazar da varken. Ama doğudan 63 (urfa) plakalı transitlere doluşup il il gezip çalısan insanlar da var. Adam 20 kisi bir minibusle calismaya gidiyor bizimki burnunun dibindeki isi yapmiyor. Bu cok üzücü bir durum. Bunların temelinde yatan sebep kibirdir abiler adam kendine o isi yakistirmiyor. Ben 3 sene evvel babamin calistigi fabrikanin alci deposunda ramazanda öglen sicaginda 50 derecede forkliftcilik yapardim depo isi herkes garipserdi fabrikanın genel müdürünün oğluna bak amelelik yapiyor gibi birsey dusunduklerini anlamistim. Herkes karsisindakini kendi gibi zannediyor malesef bende bu kibir elhamdülillah hic olmadı olan adamdan da tiksinirim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
sağım robotu almak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt