PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
Sahibi anlatıyor tr6.140
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doktorsihirbaz" data-source="post: 1297142" data-attributes="member: 46628"><p>Ben alırken bilerek 120 modelini aldım abi kılıçlarada sordum servisede sordum 120 130 140 modellerin herşeyleri aynı sadece beyindeki grafikler değişik yazılım işide grafiklerin oynanmasıyla oluyor. Ben yazılım attırıcam ama bi dahaki sezon başı gibi düşünüyorum şuan bizim ağır işimiz kalmadı ama sizin çeltik zamanı lazer işiniz var yazılım yaptırırsanız farkı göreceksiniz önce ben arabaya attırıcam turbolu arabanız varsa arabayada attırmanızı öneririm yakıt tasarrufu sağlıyor daha önceki arabamda yazılım vardı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doktorsihirbaz, post: 1297142, member: 46628"] Ben alırken bilerek 120 modelini aldım abi kılıçlarada sordum servisede sordum 120 130 140 modellerin herşeyleri aynı sadece beyindeki grafikler değişik yazılım işide grafiklerin oynanmasıyla oluyor. Ben yazılım attırıcam ama bi dahaki sezon başı gibi düşünüyorum şuan bizim ağır işimiz kalmadı ama sizin çeltik zamanı lazer işiniz var yazılım yaptırırsanız farkı göreceksiniz önce ben arabaya attırıcam turbolu arabanız varsa arabayada attırmanızı öneririm yakıt tasarrufu sağlıyor daha önceki arabamda yazılım vardı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
Sahibi anlatıyor tr6.140
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt