PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
SAHİBİNİ BEKLİYOR2
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kaanmaan" data-source="post: 229694" data-attributes="member: 4177"><p><strong>Ynt: SAHİBİNİ BEKLİYOR2</strong></p><p></p><p></p><p>bir makinada önemliolan iki şey sadelik ve bakım kolaylığıdır</p><p>herhangi bir arıza durumunda en kısa sürede arızaya müdahele edip makinayı kaldırmak işden geri kalmamak önemlidir bu yüzdende sade teferruatı az makina her zaman daha iyidir</p><p>buna bir örnek verirsek 1545 i 8060 dan daha kolay satarsınız ve daha değerli satarsınız </p><p>aynı şekilde işletme maliyetleride sade makinanın daha azdır</p><p>nekadar çok parça okadar çok bakım masrafı yani.</p><p>eğer 8040 60 70 80 serisi makşnalar sade olsaydı hala altın değerinde olurdu şimdi yüzüne bakan yok </p><p>o seride birtek tutulan 8055 dir</p><p>sebebide fazla teferruatı olmadığı içindir.</p><p>tcnin yan kapaklarını açın yanına bi 1545 yada 8055 getirin görceksiniz makinalardaki sadeliği az parça olduğunu.</p><p>o yüzden sade makina ve herzaman da yeni makina iyidir diye düşünüyorum ben.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaanmaan, post: 229694, member: 4177"] [b]Ynt: SAHİBİNİ BEKLİYOR2[/b] bir makinada önemliolan iki şey sadelik ve bakım kolaylığıdır herhangi bir arıza durumunda en kısa sürede arızaya müdahele edip makinayı kaldırmak işden geri kalmamak önemlidir bu yüzdende sade teferruatı az makina her zaman daha iyidir buna bir örnek verirsek 1545 i 8060 dan daha kolay satarsınız ve daha değerli satarsınız aynı şekilde işletme maliyetleride sade makinanın daha azdır nekadar çok parça okadar çok bakım masrafı yani. eğer 8040 60 70 80 serisi makşnalar sade olsaydı hala altın değerinde olurdu şimdi yüzüne bakan yok o seride birtek tutulan 8055 dir sebebide fazla teferruatı olmadığı içindir. tcnin yan kapaklarını açın yanına bi 1545 yada 8055 getirin görceksiniz makinalardaki sadeliği az parça olduğunu. o yüzden sade makina ve herzaman da yeni makina iyidir diye düşünüyorum ben. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
SAHİBİNİ BEKLİYOR2
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt