PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Şahin-San 19 ayak mekanik Buğday ekim mibzerimiz teslim edildi..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1050991" data-attributes="member: 56055"><p>Abi Fiyat dediğimiz şey devlet sırrı değil telefon ya da e-posta ile veriyor çoğu yer ama takdir edersinki ekipman satan firmaların belkide tamamı kendi internet sitelerinde bile fiyat bilgisi paylaşmıyor. Bu durumda benim bir bilgi paylaşmam belki doğru olmayabilir diye düşündüm ki zaten konu arama motorlarında üst sıralarda yer alabiliyor. İnternet ortamındaki bilgi kahve muhabbeti gibi değil, kimin neye nasıl tepki verebileceğini kestiremediğim için fiyatı ifşa etmek istemedim.</p><p></p><p>Onun dışında kimseyle fiyat gizliliği anlaşması yapmadım. Herhangi bir özel fiyat durumu yok. </p><p> </p><p>Mibzer almayı düşündüğümüz andan itibaren birkaç firma ile görüştük. Kimisiyle yüzyüze, kimisinin bayisiyle, kimisine telefonla, kimisine tanıdıklar vasıtasıyla kimisinede e-posta yoluyla ulaştık. E-posta ile fiyat aldığımız firmalardan biride Şahin-San idi. Daha sonra görüşüp, anlaşıp, makine teslim edilip karşılıklı iyi dilekler sunulup gayet güzel bir alışveriş yaptık. E-posta gönderdiğimiz zaman kimse birbirini tanımıyordu doğal olarak, şimdi içimizden biri gidip bir şekilde ulaşıp fiyat alsa muhtemelen aynı fiyatı söyleyecektir. Çoğu firma için geçerli bu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1050991, member: 56055"] Abi Fiyat dediğimiz şey devlet sırrı değil telefon ya da e-posta ile veriyor çoğu yer ama takdir edersinki ekipman satan firmaların belkide tamamı kendi internet sitelerinde bile fiyat bilgisi paylaşmıyor. Bu durumda benim bir bilgi paylaşmam belki doğru olmayabilir diye düşündüm ki zaten konu arama motorlarında üst sıralarda yer alabiliyor. İnternet ortamındaki bilgi kahve muhabbeti gibi değil, kimin neye nasıl tepki verebileceğini kestiremediğim için fiyatı ifşa etmek istemedim. Onun dışında kimseyle fiyat gizliliği anlaşması yapmadım. Herhangi bir özel fiyat durumu yok. Mibzer almayı düşündüğümüz andan itibaren birkaç firma ile görüştük. Kimisiyle yüzyüze, kimisinin bayisiyle, kimisine telefonla, kimisine tanıdıklar vasıtasıyla kimisinede e-posta yoluyla ulaştık. E-posta ile fiyat aldığımız firmalardan biride Şahin-San idi. Daha sonra görüşüp, anlaşıp, makine teslim edilip karşılıklı iyi dilekler sunulup gayet güzel bir alışveriş yaptık. E-posta gönderdiğimiz zaman kimse birbirini tanımıyordu doğal olarak, şimdi içimizden biri gidip bir şekilde ulaşıp fiyat alsa muhtemelen aynı fiyatı söyleyecektir. Çoğu firma için geçerli bu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Şahin-San 19 ayak mekanik Buğday ekim mibzerimiz teslim edildi..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt