PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Şahin-San 19 ayak mekanik Buğday ekim mibzerimiz teslim edildi..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 1062035" data-attributes="member: 8099"><p><strong>Cevap: Re: Şahin-San 19 ayak mekanik Buğday ekim mibzerimiz teslim edildi..</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Ben cevap veriyim; taşlı derken taşın büyüklüğü bya önemli disk üzerinden atlıyorsa buda atlar, mesela dün sınır kenarında farketmemişim piknik tüpü büyüklüğünde taştan atladı, kırılan yamulan yeri yok, üstelik az tavlı veya iyi hazırlanmamış yerlerde bu balta ayaklı mibzerler daha avantajlı, diskli tarımöz arkasına tapan takmadığımız zaman alabora çekilmiş tarlayı nadastan beter duruma getirdi ekiliş sırasında.</p><p>Çok kötü hazırlanmış, otun samanın olduğu, hatta sılajlık mısır yerinde bile açıkta tohum bırakmıyor,</p><p>Ben şanzumanlı GünGör kullanıyorum, yerlerimiz bayır, 265 s ve 276 gold ta 20 li makina kullanıyorum, aynı traktörler 14 lü çekili diskli mibzeri çoğu yere çıkarmakta zorlanıyordu. Bunda sıfır sıkıntı, tek zorlanılan kesim tohum ve gübre kalibrasyonu, ilk ayarda baya can sıkıcı, sonra bunları bir yere not ettikmi, aynı yere getirip ekiyoruz.</p><p>Daha fazla veya eksik tohum gübre sarfiyatına son, özellikle şanzumanlı olanlarda.</p><p></p><p>Arkasındaki iz kapatıcı kırlangıçlar kadar işlevsel bi tesviye aracı görmedim,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 1062035, member: 8099"] [b]Cevap: Re: Şahin-San 19 ayak mekanik Buğday ekim mibzerimiz teslim edildi..[/b] Ben cevap veriyim; taşlı derken taşın büyüklüğü bya önemli disk üzerinden atlıyorsa buda atlar, mesela dün sınır kenarında farketmemişim piknik tüpü büyüklüğünde taştan atladı, kırılan yamulan yeri yok, üstelik az tavlı veya iyi hazırlanmamış yerlerde bu balta ayaklı mibzerler daha avantajlı, diskli tarımöz arkasına tapan takmadığımız zaman alabora çekilmiş tarlayı nadastan beter duruma getirdi ekiliş sırasında. Çok kötü hazırlanmış, otun samanın olduğu, hatta sılajlık mısır yerinde bile açıkta tohum bırakmıyor, Ben şanzumanlı GünGör kullanıyorum, yerlerimiz bayır, 265 s ve 276 gold ta 20 li makina kullanıyorum, aynı traktörler 14 lü çekili diskli mibzeri çoğu yere çıkarmakta zorlanıyordu. Bunda sıfır sıkıntı, tek zorlanılan kesim tohum ve gübre kalibrasyonu, ilk ayarda baya can sıkıcı, sonra bunları bir yere not ettikmi, aynı yere getirip ekiyoruz. Daha fazla veya eksik tohum gübre sarfiyatına son, özellikle şanzumanlı olanlarda. Arkasındaki iz kapatıcı kırlangıçlar kadar işlevsel bi tesviye aracı görmedim, [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Şahin-San 19 ayak mekanik Buğday ekim mibzerimiz teslim edildi..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt