PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ŞAHSUVAROĞLU DEVRİ SONUNDA BİTTİİİİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 639719" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: ŞAHSUVAROĞLU DEVRİ SONUNDA BİTTİİİİ</strong></p><p></p><p>bizim burda osmaniye merkezde bayileri varmmıydı bilmiyorum ben hiç görmedim ama kadirli ilçesinde vardı bayileri adamlar gayette uygun veriyorlardı 2010da ben tenteli td65d dt yi 50bine aldıgımda adamlar 70lik tenteli dubleks lastikli deutz traktörü biizm köyden birine 46bine verdiler hala köyde tek deutz o traktör</p><p>ama bayi pek sevilen biri degil 2. el traktörü 10a alır 20 ye satar tarım aletleri de satar gübrede satar faizli parada verir vadeli mal alır satar parasını alamadıgı zaman çiftçnin tarlasını alır hatta biizm köyden başka briine gübre evrmiş epey ve parayı alamayınca admaın tarlasını almıştı onuda bana satacaktı almadım bu adamlar camiyede gider hatta satış sorumlusu veya müşteri temsilcisi falanda kullanmaz traktör satarken direk kendi ve kardeşi ilgilenir hatta nerdeyse bana bile satacaktı azdaha ikna ediyordu ;D </p><p>tamam traktör iyidir belki ama az para degil koca traktör alıyorsunn birsürü para verip</p><p>ama servis yedek parça ikinci el vs çok önemli buda malesef yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 639719, member: 33118"] [b]Ynt: ŞAHSUVAROĞLU DEVRİ SONUNDA BİTTİİİİ[/b] bizim burda osmaniye merkezde bayileri varmmıydı bilmiyorum ben hiç görmedim ama kadirli ilçesinde vardı bayileri adamlar gayette uygun veriyorlardı 2010da ben tenteli td65d dt yi 50bine aldıgımda adamlar 70lik tenteli dubleks lastikli deutz traktörü biizm köyden birine 46bine verdiler hala köyde tek deutz o traktör ama bayi pek sevilen biri degil 2. el traktörü 10a alır 20 ye satar tarım aletleri de satar gübrede satar faizli parada verir vadeli mal alır satar parasını alamadıgı zaman çiftçnin tarlasını alır hatta biizm köyden başka briine gübre evrmiş epey ve parayı alamayınca admaın tarlasını almıştı onuda bana satacaktı almadım bu adamlar camiyede gider hatta satış sorumlusu veya müşteri temsilcisi falanda kullanmaz traktör satarken direk kendi ve kardeşi ilgilenir hatta nerdeyse bana bile satacaktı azdaha ikna ediyordu ;D tamam traktör iyidir belki ama az para degil koca traktör alıyorsunn birsürü para verip ama servis yedek parça ikinci el vs çok önemli buda malesef yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ŞAHSUVAROĞLU DEVRİ SONUNDA BİTTİİİİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt