PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ŞAHSUVAROĞLU DEVRİ SONUNDA BİTTİİİİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aganinoglu58" data-source="post: 642912" data-attributes="member: 15444"><p><strong>Ynt: ŞAHSUVAROĞLU DEVRİ SONUNDA BİTTİİİİ</strong></p><p></p><p>bu ğün duydugum en ğüzel haber bu çok sevindim arkadaşlar sivasta ilk 4 cü same alan benim hatta 2011 de bir ikinci same aldım ama gelin görünki bu bayiii ve serviislerin yüzünden çekmediğimiz sıkıntı kalmadı servis rica minnet getiryoruz bayii adamı salmıyor böyle rezillik ğörmedim ve böylede rezil bayii ğörmedim sonunda pes ettim vallahi samenin birini sattım johondere aldım bu servis yüzünden öbürünüde satacagım ama traktore kıayamıyorum same ğibi ğüzel trktor bulunmaz yakıt az arıza çok az veriyor ve çekişi çok ama birde servis ve adam ğibi adam baiii lazım vede sattıgı traktorun arkasında duracak firma saygılarr</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aganinoglu58, post: 642912, member: 15444"] [b]Ynt: ŞAHSUVAROĞLU DEVRİ SONUNDA BİTTİİİİ[/b] bu ğün duydugum en ğüzel haber bu çok sevindim arkadaşlar sivasta ilk 4 cü same alan benim hatta 2011 de bir ikinci same aldım ama gelin görünki bu bayiii ve serviislerin yüzünden çekmediğimiz sıkıntı kalmadı servis rica minnet getiryoruz bayii adamı salmıyor böyle rezillik ğörmedim ve böylede rezil bayii ğörmedim sonunda pes ettim vallahi samenin birini sattım johondere aldım bu servis yüzünden öbürünüde satacagım ama traktore kıayamıyorum same ğibi ğüzel trktor bulunmaz yakıt az arıza çok az veriyor ve çekişi çok ama birde servis ve adam ğibi adam baiii lazım vede sattıgı traktorun arkasında duracak firma saygılarr [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ŞAHSUVAROĞLU DEVRİ SONUNDA BİTTİİİİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt