PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Şakalak marka havalı makina almak istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şehzade05" data-source="post: 1421221" data-attributes="member: 88038"><p>Bende biraz araştırdım ama hiç diskli kullanan biriyle konusmadim sadece kulaktan dolma bilgi ile edindiğim şu oldu kesekli yerde tohumu tam kapatmaz tavı yerde hem sarma yapar hemde arkadaki baskı tekerleri kapamayi tam yapmadigindan tohum hava alır gelişi güzel hazırlamış tarlada ve taşlı yerde düzgün ekim yapmaz dediler ayrıca disk nedeni ile tohum baltaliya göre yukardan düştüğü için sıra üzeri mesafe de sapmalar fazla olur dediler bide baltaliya göre ağır makina diskliler ama tabi hiç ekim yaparken diskli görmedim kullananla konusmadim belki de baltalidan daha ii ekim yapar diskli genelde sırta ekimde kullaniliyo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şehzade05, post: 1421221, member: 88038"] Bende biraz araştırdım ama hiç diskli kullanan biriyle konusmadim sadece kulaktan dolma bilgi ile edindiğim şu oldu kesekli yerde tohumu tam kapatmaz tavı yerde hem sarma yapar hemde arkadaki baskı tekerleri kapamayi tam yapmadigindan tohum hava alır gelişi güzel hazırlamış tarlada ve taşlı yerde düzgün ekim yapmaz dediler ayrıca disk nedeni ile tohum baltaliya göre yukardan düştüğü için sıra üzeri mesafe de sapmalar fazla olur dediler bide baltaliya göre ağır makina diskliler ama tabi hiç ekim yaparken diskli görmedim kullananla konusmadim belki de baltalidan daha ii ekim yapar diskli genelde sırta ekimde kullaniliyo [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Şakalak marka havalı makina almak istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt