PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
ŞAKALAK veya EKERMAK 18 MİBZER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="abuser06" data-source="post: 370520" data-attributes="member: 30839"><p><strong>Ynt: ŞAKALAK veya EKERMAK 18 MİBZER</strong></p><p></p><p>mrb,</p><p>devlet desteği kapsamında mibzere yazılmıştım. şimdi çıkmış. traktörüm 165 lik massey ferguson. mibzer şakalak 20 lik hidrolik düşünüyorum. arazi düz çekmede sorun olur mu?</p><p>Bu mibzerlerin fiyatı ne kadar ve en çok tutulanı hangisi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="abuser06, post: 370520, member: 30839"] [b]Ynt: ŞAKALAK veya EKERMAK 18 MİBZER[/b] mrb, devlet desteği kapsamında mibzere yazılmıştım. şimdi çıkmış. traktörüm 165 lik massey ferguson. mibzer şakalak 20 lik hidrolik düşünüyorum. arazi düz çekmede sorun olur mu? Bu mibzerlerin fiyatı ne kadar ve en çok tutulanı hangisi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
ŞAKALAK veya EKERMAK 18 MİBZER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt