PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Fotoğraflar (Çekimler)
SALİH'İN 2006 MODEL BAŞAK 4*4
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="salih" data-source="post: 16885" data-attributes="member: 43"><p><strong>: SALİH'İN 2006 MODEL BAŞAK 4*4</strong></p><p></p><p>onemlı deıl memet kardes sende saol </p><p>ya aslında hos bı durum deıl kullanıcı ıcın bız pullugu takacamız zaman en az 4 kısı cagırıoz pulluk alpler marka cukler ıle hıdrolık kolu tam acııkken bıle pulluk araya gırmıo elle bı tarafı kaldırıp once takıoz sonra otekı tarafı elle kaldırıp takıoz pulluk takılı oldugu zxzamanda zaten demırı tam sıkıyom arada 3/4 mm mesafe kalıo bazen terlerde arka tekere bıle surttugu oluo zaten bız onu bı bu sene nadasta kostuk oda 15/20 donum suryom gerı ewe gelıodum hararet yapıodu ınanırmısınız bılmem ama kısın bıle bos sekılde hararet kırmızı sınıra dayanıo acayıp sekılde gıderken bayllma yapıo hatalı uretmısler ıste ama yenıler nası bılmıom bı onlar olsaa neyse ama bazende durdugun zaman dıreksıyonu cevırıon ama tekerler donmuyo bole bıseye hayret ettım kac senedır traktor kullanıoz bole bısı ıle ılk defa karsılastık dıreksıon donuo teker donmuyo durdugu yerde </p><p>ha sunuda soleyım ben bunları kotulemek ıcın deıl mılletı bılınclendırmek ıcın yazıom eskı basak 4*4 lerden almayın mekanıkte randıman vermıo bız zaten hgalerıye cektık ama alan olmadı sımdı garajda nolcak bılmıom</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="salih, post: 16885, member: 43"] [b]: SALİH'İN 2006 MODEL BAŞAK 4*4[/b] onemlı deıl memet kardes sende saol ya aslında hos bı durum deıl kullanıcı ıcın bız pullugu takacamız zaman en az 4 kısı cagırıoz pulluk alpler marka cukler ıle hıdrolık kolu tam acııkken bıle pulluk araya gırmıo elle bı tarafı kaldırıp once takıoz sonra otekı tarafı elle kaldırıp takıoz pulluk takılı oldugu zxzamanda zaten demırı tam sıkıyom arada 3/4 mm mesafe kalıo bazen terlerde arka tekere bıle surttugu oluo zaten bız onu bı bu sene nadasta kostuk oda 15/20 donum suryom gerı ewe gelıodum hararet yapıodu ınanırmısınız bılmem ama kısın bıle bos sekılde hararet kırmızı sınıra dayanıo acayıp sekılde gıderken bayllma yapıo hatalı uretmısler ıste ama yenıler nası bılmıom bı onlar olsaa neyse ama bazende durdugun zaman dıreksıyonu cevırıon ama tekerler donmuyo bole bıseye hayret ettım kac senedır traktor kullanıoz bole bısı ıle ılk defa karsılastık dıreksıon donuo teker donmuyo durdugu yerde ha sunuda soleyım ben bunları kotulemek ıcın deıl mılletı bılınclendırmek ıcın yazıom eskı basak 4*4 lerden almayın mekanıkte randıman vermıo bız zaten hgalerıye cektık ama alan olmadı sımdı garajda nolcak bılmıom [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Fotoğraflar (Çekimler)
SALİH'İN 2006 MODEL BAŞAK 4*4
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt