PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Saman 1 liraya koşuyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="takmaklı" data-source="post: 617977" data-attributes="member: 19022"><p><strong>Ynt: Saman 1 liraya koşuyor</strong></p><p></p><p>biz doğru söyleyince kötü oldu anlıyan biliyo bak .sapı içeri koyunca fırsatçı satamadığımız sene yakınca iyi olmuş diylardı sanki samana ben zam yaptım.kış sahiden bizdede biraz vurdu ekinleri tabi sert olan yerlerde daha çok elledi.kuraklık olan yerlerde vardı.ama tarlada sapı olan bi tek bu sene çok rahat etti adam 5 bin küsür balyadan sonra bide kırkayak çekip saman yaptı günlerce.benim için çok iyi oldu anız bozcağım yerler temizlendi tertemiz anıza tohum ektim.tarlalar temiz olunca 500 dönüm nadası da yaptım.sap bedava olduğu sene yanmıyan yerleri saptan zor sürdüm.ben samanın makul bi para etmesini her zaman isterim.biçer parasını öder bide tarla temizlenir.ama seneyede eder...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="takmaklı, post: 617977, member: 19022"] [b]Ynt: Saman 1 liraya koşuyor[/b] biz doğru söyleyince kötü oldu anlıyan biliyo bak .sapı içeri koyunca fırsatçı satamadığımız sene yakınca iyi olmuş diylardı sanki samana ben zam yaptım.kış sahiden bizdede biraz vurdu ekinleri tabi sert olan yerlerde daha çok elledi.kuraklık olan yerlerde vardı.ama tarlada sapı olan bi tek bu sene çok rahat etti adam 5 bin küsür balyadan sonra bide kırkayak çekip saman yaptı günlerce.benim için çok iyi oldu anız bozcağım yerler temizlendi tertemiz anıza tohum ektim.tarlalar temiz olunca 500 dönüm nadası da yaptım.sap bedava olduğu sene yanmıyan yerleri saptan zor sürdüm.ben samanın makul bi para etmesini her zaman isterim.biçer parasını öder bide tarla temizlenir.ama seneyede eder... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Saman 1 liraya koşuyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt