PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Saman bağlama saati,
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1434414" data-attributes="member: 25443"><p>Bağlama ile balya çoğalması yada azalmasi pek bağlantı kuramadım</p><p>Bizdede inekcilik yoğun olan bir köy gündüz sıcakta pek bicim yapmaz</p><p>Bizimkinde benzer ama biçer konusunda farkli düşünüyorlar</p><p>Bütün gece çalışıyor bicerler </p><p>Birkac gün önce sabah 6 buçuk koyun otlatiyorum ister inanın ister inanmayın nasıl çiğ var yağmur gibi otlar dan pantolon su gibi ıslanıyor bizim gece bicen köylüler gelmiş buğday bićiyor o saatte</p><p>Üşenmedim gittim baktım başaklar hiç etkilenmemiş girmiş çıkmış biçere ama tane yoktu içinde</p><p>Sapın yaprağı üzerinde hiç bozulmamış ot gibi ama ne sap çıkmış makinenin arkasindan hic toz zaiyati yok </p><p>Tabi sap böyle olunca başaklı yapraklı zaten haspaysiz yaparlar balya yi ot gibi başağı ve yaprağı üzerinde olur </p><p>Başak yaprak değerli</p><p>Biçim zamani şekli önemli bizim komşu köy bicerci icin sıkıntı </p><p>Bazende böyle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1434414, member: 25443"] Bağlama ile balya çoğalması yada azalmasi pek bağlantı kuramadım Bizdede inekcilik yoğun olan bir köy gündüz sıcakta pek bicim yapmaz Bizimkinde benzer ama biçer konusunda farkli düşünüyorlar Bütün gece çalışıyor bicerler Birkac gün önce sabah 6 buçuk koyun otlatiyorum ister inanın ister inanmayın nasıl çiğ var yağmur gibi otlar dan pantolon su gibi ıslanıyor bizim gece bicen köylüler gelmiş buğday bićiyor o saatte Üşenmedim gittim baktım başaklar hiç etkilenmemiş girmiş çıkmış biçere ama tane yoktu içinde Sapın yaprağı üzerinde hiç bozulmamış ot gibi ama ne sap çıkmış makinenin arkasindan hic toz zaiyati yok Tabi sap böyle olunca başaklı yapraklı zaten haspaysiz yaparlar balya yi ot gibi başağı ve yaprağı üzerinde olur Başak yaprak değerli Biçim zamani şekli önemli bizim komşu köy bicerci icin sıkıntı Bazende böyle [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Saman bağlama saati,
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt