PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Fotoğraflar (Çekimler)
SAME Argon 70 ile nitrat gübrelerini attım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 345119" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: SAME Argon 70 ile nitrat gübrelerini attım</strong></p><p></p><p>sağol, kubota ya kabin siparişi verdim bugünlerde takılacak oyüzden söktüm.sağol Semih.ya sabır.amin cümlemize....<hr /><hr /><p>sağol teşekürler.sağol Ramazan cümlemize..sağol Erkan. evet Erkan same ve deutz da bol vites ve 750 kuyruk mili olduğundan bu işlere hep bunları kullanıyorum. deutz da ilaçlama</p><p>makinesi takılı 1 aydır daha 1 ay çıkarmam herhalde.398 dedihin gibi üyey evlat gibi dueuyor orada kubota da kabin olsa o gün onuda kullanmazdık.</p><p>evet Erkan 398 in yerine bi 110-120 hp düşün müyorum değil, bugünlerde tarla fiyatları çok aşırı yükseldi satılık tarlaların yanına yaklaşamıyoruz</p><p>bu sebepten işli demir düzenine çevirdik galiba böylede devam edecek.398 ime bugüne kadar çok iyi baktım, çünkü o benim ilk göz ağrım ve çok sağlam bi traktör o.olsun okadar 700 dekar gübre attı o küçük canavar ve 35 lt mazot ile...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 345119, member: 18947"] [b]Ynt: SAME Argon 70 ile nitrat gübrelerini attım[/b] sağol, kubota ya kabin siparişi verdim bugünlerde takılacak oyüzden söktüm.sağol Semih.ya sabır.amin cümlemize....[hr][hr]sağol teşekürler.sağol Ramazan cümlemize..sağol Erkan. evet Erkan same ve deutz da bol vites ve 750 kuyruk mili olduğundan bu işlere hep bunları kullanıyorum. deutz da ilaçlama makinesi takılı 1 aydır daha 1 ay çıkarmam herhalde.398 dedihin gibi üyey evlat gibi dueuyor orada kubota da kabin olsa o gün onuda kullanmazdık. evet Erkan 398 in yerine bi 110-120 hp düşün müyorum değil, bugünlerde tarla fiyatları çok aşırı yükseldi satılık tarlaların yanına yaklaşamıyoruz bu sebepten işli demir düzenine çevirdik galiba böylede devam edecek.398 ime bugüne kadar çok iyi baktım, çünkü o benim ilk göz ağrım ve çok sağlam bi traktör o.olsun okadar 700 dekar gübre attı o küçük canavar ve 35 lt mazot ile...[/hr][/hr] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Fotoğraflar (Çekimler)
SAME Argon 70 ile nitrat gübrelerini attım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt