PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Fotoğraflar (Çekimler)
same exp.-erkunt servet-nh td85d arka hidrolik tertibatlarıı..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozgurefe09" data-source="post: 275870" data-attributes="member: 8452"><p><strong>Ynt: same exp.-erkunt servet-nh td85d arka hidrolik tertibatlarıı..</strong></p><p></p><p>60 66 ların levyelileri varya işte onların ilk çıktığı zamanda başladı fiat böyle hassasiyete duyarlı hidroliğe geçmeye diğer türlü ondan öncekilerde böyle bir sistem olsa dahi bu kadar hassas değil di bunun içinde hidrolikte varolan bir parça var adı aklımda değil her neyse o eskilerde yok o yüzden hassasiyeti zayıf çok pamuk mısır eken adamlara bakın neden massey yada daha iyi hassasiyetli hidroliğe sahip bir marka kullanırlar gidin aydın ovasına sökeye hadi çift süren fiat gösterin bana yaw benim çevrem de 100 tane traktör varsa 4 yada hadi 5 tanesi fiat hee dağ bölgesine çıkarsın o zaman fiat çoğalır neden kaba motor dayanıklı ama ovada iş görmüyor seri değil hidroliği tatmin edici değil bu böyle bu konuya yapacağım son yorum bu kimse ile burda milletin gözü önünde dalaşamam sorunu olan özel atsın...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozgurefe09, post: 275870, member: 8452"] [b]Ynt: same exp.-erkunt servet-nh td85d arka hidrolik tertibatlarıı..[/b] 60 66 ların levyelileri varya işte onların ilk çıktığı zamanda başladı fiat böyle hassasiyete duyarlı hidroliğe geçmeye diğer türlü ondan öncekilerde böyle bir sistem olsa dahi bu kadar hassas değil di bunun içinde hidrolikte varolan bir parça var adı aklımda değil her neyse o eskilerde yok o yüzden hassasiyeti zayıf çok pamuk mısır eken adamlara bakın neden massey yada daha iyi hassasiyetli hidroliğe sahip bir marka kullanırlar gidin aydın ovasına sökeye hadi çift süren fiat gösterin bana yaw benim çevrem de 100 tane traktör varsa 4 yada hadi 5 tanesi fiat hee dağ bölgesine çıkarsın o zaman fiat çoğalır neden kaba motor dayanıklı ama ovada iş görmüyor seri değil hidroliği tatmin edici değil bu böyle bu konuya yapacağım son yorum bu kimse ile burda milletin gözü önünde dalaşamam sorunu olan özel atsın... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Fotoğraflar (Çekimler)
same exp.-erkunt servet-nh td85d arka hidrolik tertibatlarıı..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt