PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Fotoğraflar (Çekimler)
same exp.-erkunt servet-nh td85d arka hidrolik tertibatlarıı..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="firari11" data-source="post: 275945" data-attributes="member: 16355"><p><strong>Ynt: same exp.-erkunt servet-nh td85d arka hidrolik tertibatlarıı..</strong></p><p></p><p>bakın arkadaşlar.herkes neyin ne oldunu gayet iyi biliyor.bn burda senelerdir edindiğim tecrübeyle konuşuyorum.gerçe edindiğim tecrübe 10 senelik ama çok şey öğrendim.mf yi herkes bilir sağlam motorludur.ama badanaja çok kaçar bunun için tarlada pek performans gösteremez.örn önceden 135 mf lere arka tekerlere su basarlardı o zaman iyi çekerdi.fiata gelince.fiat tarlada fazla badanaja kaçmaz kendini yırtar.bnce fiatın çiftciliği mf ye göre daha rahat.240 mf bende de var hiçte hidrolik hassasiyeti fln yok.romork takarken öldürüyor beni.romorkda kriko yok kaldırıp kurt ağzına sokuyorum romorkun ağzını aşaya inene kadar kurt ağzına kadar kaldırıyor.azıcık salayım diiyorum bu seferde kurt ağzına oturuyor,romorkun takozunu kaldıramıyorum.belki bnm motorda sorun vardır bilmiyorum.ayrıca 2 dayımda birinde 265s vardı birinde 70-56 vardı.gübre çekerken 2 sini birden kepçe takarlardı.265s 70-56 dan daha iyiydi hidrolikleri,vala köküne kadar sokardı kepçeyi önü kaldırırdı ama kepçeyi kaldırırdı.70-56 yı yapıştırdınmı yaş gübüre azıcık ileri gitmeden kaldıramazdı kepçeyi.bnm bu motorlarda edindiğim tecrübe bu.gördüklerim bu.aksini söyleyene inanmam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="firari11, post: 275945, member: 16355"] [b]Ynt: same exp.-erkunt servet-nh td85d arka hidrolik tertibatlarıı..[/b] bakın arkadaşlar.herkes neyin ne oldunu gayet iyi biliyor.bn burda senelerdir edindiğim tecrübeyle konuşuyorum.gerçe edindiğim tecrübe 10 senelik ama çok şey öğrendim.mf yi herkes bilir sağlam motorludur.ama badanaja çok kaçar bunun için tarlada pek performans gösteremez.örn önceden 135 mf lere arka tekerlere su basarlardı o zaman iyi çekerdi.fiata gelince.fiat tarlada fazla badanaja kaçmaz kendini yırtar.bnce fiatın çiftciliği mf ye göre daha rahat.240 mf bende de var hiçte hidrolik hassasiyeti fln yok.romork takarken öldürüyor beni.romorkda kriko yok kaldırıp kurt ağzına sokuyorum romorkun ağzını aşaya inene kadar kurt ağzına kadar kaldırıyor.azıcık salayım diiyorum bu seferde kurt ağzına oturuyor,romorkun takozunu kaldıramıyorum.belki bnm motorda sorun vardır bilmiyorum.ayrıca 2 dayımda birinde 265s vardı birinde 70-56 vardı.gübre çekerken 2 sini birden kepçe takarlardı.265s 70-56 dan daha iyiydi hidrolikleri,vala köküne kadar sokardı kepçeyi önü kaldırırdı ama kepçeyi kaldırırdı.70-56 yı yapıştırdınmı yaş gübüre azıcık ileri gitmeden kaldıramazdı kepçeyi.bnm bu motorlarda edindiğim tecrübe bu.gördüklerim bu.aksini söyleyene inanmam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Fotoğraflar (Çekimler)
same exp.-erkunt servet-nh td85d arka hidrolik tertibatlarıı..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt