PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Same Explorer 70 Aranıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1011621" data-attributes="member: 56055"><p>Lüleburgazda bir-iki galeri var ellerinde çeşit-çeşit traktör var istersen özelden mesaj atarım, arar görüşürsünüz.</p><p></p><p>90'lık alırken ormanda 8-10 yıldır ve halen aynı model 70'liğini kullana bir kişiden referans aldık, görüşleri olumlu. Fren konusunda Same Fiattan daha üstün, hatta en iyilerinden. Hidrolikler konusunda Fiatlar iyidir yollardır Fiat kullanıyorum ama Same de çok iyidir. Vites, serilik her türkü Same. Fiatların vitesi az ama alıştığın zaman yetiyor. Sağlamlık ve yedek parça, 2. el geri dönüşü her türlü Fiat derim.</p><p></p><p>25-30 bin arası en mantıklılarından biri Same hatta belki 774-80 Lamborghini bile düşebilir. O Fiyatlarda 2005 civarı Üniversal 643dt ve 683dt de düşer 95 küsür Tümosan da.</p><p></p><p>Şimdiden hayırlı olsun, traktör alınca paylaşırsanız sevinirim. Takip.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1011621, member: 56055"] Lüleburgazda bir-iki galeri var ellerinde çeşit-çeşit traktör var istersen özelden mesaj atarım, arar görüşürsünüz. 90'lık alırken ormanda 8-10 yıldır ve halen aynı model 70'liğini kullana bir kişiden referans aldık, görüşleri olumlu. Fren konusunda Same Fiattan daha üstün, hatta en iyilerinden. Hidrolikler konusunda Fiatlar iyidir yollardır Fiat kullanıyorum ama Same de çok iyidir. Vites, serilik her türkü Same. Fiatların vitesi az ama alıştığın zaman yetiyor. Sağlamlık ve yedek parça, 2. el geri dönüşü her türlü Fiat derim. 25-30 bin arası en mantıklılarından biri Same hatta belki 774-80 Lamborghini bile düşebilir. O Fiyatlarda 2005 civarı Üniversal 643dt ve 683dt de düşer 95 küsür Tümosan da. Şimdiden hayırlı olsun, traktör alınca paylaşırsanız sevinirim. Takip. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Same Explorer 70 Aranıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt