PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
same explorer 75 t 2009 kullanan varmı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 206423" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: same explorer 75 t 2009 kullanan varmı?</strong></p><p></p><p>valla t4000 serisi nh ler guzel ayrıca mc cx 85 te guzel traktör onlarada bak.. erkunt 80t kullanıyorum ondanda memnunum explorer 85 le beraber çift sürüyoruz sürekli.. patinaj yok yakıtta az same yolda daha fazla yakıyor.. yeni bi marka istiyorsan kubota yı önerebilrim test etmiştim harika bi traktör japon malı fiyatı baya cazipti 95bg turbo-intercooller 64bindi.. debriajsız geciş falanda var.. traktör kagıt üzerinde ve ilk izlenimlerinde harika.. ama uzun süre kullanmak lazım saglamlıkıgını test edebilmek için japon malı sonucta ama bilmiyorum bi gör bence yakınlarda varsa.. ikinci el tn75da da düşünebilirsin 72bg ama.. secenek cok.. same nin tiger modelleri baya ucuzdu bildigim kadarıyla ama hiç kullanmadım 45bin civarıydı 75ligi çiftçeker olan..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 206423, member: 2401"] [b]Ynt: same explorer 75 t 2009 kullanan varmı?[/b] valla t4000 serisi nh ler guzel ayrıca mc cx 85 te guzel traktör onlarada bak.. erkunt 80t kullanıyorum ondanda memnunum explorer 85 le beraber çift sürüyoruz sürekli.. patinaj yok yakıtta az same yolda daha fazla yakıyor.. yeni bi marka istiyorsan kubota yı önerebilrim test etmiştim harika bi traktör japon malı fiyatı baya cazipti 95bg turbo-intercooller 64bindi.. debriajsız geciş falanda var.. traktör kagıt üzerinde ve ilk izlenimlerinde harika.. ama uzun süre kullanmak lazım saglamlıkıgını test edebilmek için japon malı sonucta ama bilmiyorum bi gör bence yakınlarda varsa.. ikinci el tn75da da düşünebilirsin 72bg ama.. secenek cok.. same nin tiger modelleri baya ucuzdu bildigim kadarıyla ama hiç kullanmadım 45bin civarıydı 75ligi çiftçeker olan.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
same explorer 75 t 2009 kullanan varmı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt