PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
same explorer 85 mi kubota m8540 mı massey ferguson 3655 mi fiyatlarınıda yazars
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yahya" data-source="post: 405874" data-attributes="member: 8456"><p><strong>Ynt: same explorer 85 mi kubota m8540 mı massey ferguson 3655 mi fiyatlarınıda yazars</strong></p><p></p><p>teşekkür ederim ilgin için sabit kardeşim evet diğer marka traktörlerde var ama alınca bayi uyarmıyor biz 8540 tan baharda ceya 23 yani yavuzla 2 tane aldık o zaman yavuzu uyardım abi dedi japonlar gerek kötü takmıyalar ama bence lastikte bayilere demeliler müşterinin isteğine göre bölgeye göre lastik istesinler mesele bizim bölge için petlas uygun değil beleş verseler almam yerli marka lastik alırsam LASSA şaşmam çünkü 15 yıl mf kullandım süperdi kardeşim benimde elazığ servisi geldi pistonlarla oynadı müdürleri anlattı o uyguladı ama pek fark etmedi ve o kaldırma kolundaki 3 tane yan yana olan delikl eride denedik fark etmedi bende jd var onun kadar kaldırsa yeterli ama yok jd servisi dediki pistonları değiştirmezlerse bu konu çözülmez bende katılıyorum adamlar malatya 0 6332 olması lazım getirdiler müşteriye oda ekipmanı kaldırmadı ve almanyadan fabrika daha büyük piston gönderdi ve sorun çözüldü eğer çözmezlerse firmayı granti kapsamında dava edecem çünkü bizim gölgede engebeli arazi var bize sorun yaşatıyor yetkiler çağrımdır konu hakkında çözüm laf kalabalığına artık karnımız tok teşekürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yahya, post: 405874, member: 8456"] [b]Ynt: same explorer 85 mi kubota m8540 mı massey ferguson 3655 mi fiyatlarınıda yazars[/b] teşekkür ederim ilgin için sabit kardeşim evet diğer marka traktörlerde var ama alınca bayi uyarmıyor biz 8540 tan baharda ceya 23 yani yavuzla 2 tane aldık o zaman yavuzu uyardım abi dedi japonlar gerek kötü takmıyalar ama bence lastikte bayilere demeliler müşterinin isteğine göre bölgeye göre lastik istesinler mesele bizim bölge için petlas uygun değil beleş verseler almam yerli marka lastik alırsam LASSA şaşmam çünkü 15 yıl mf kullandım süperdi kardeşim benimde elazığ servisi geldi pistonlarla oynadı müdürleri anlattı o uyguladı ama pek fark etmedi ve o kaldırma kolundaki 3 tane yan yana olan delikl eride denedik fark etmedi bende jd var onun kadar kaldırsa yeterli ama yok jd servisi dediki pistonları değiştirmezlerse bu konu çözülmez bende katılıyorum adamlar malatya 0 6332 olması lazım getirdiler müşteriye oda ekipmanı kaldırmadı ve almanyadan fabrika daha büyük piston gönderdi ve sorun çözüldü eğer çözmezlerse firmayı granti kapsamında dava edecem çünkü bizim gölgede engebeli arazi var bize sorun yaşatıyor yetkiler çağrımdır konu hakkında çözüm laf kalabalığına artık karnımız tok teşekürler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
same explorer 85 mi kubota m8540 mı massey ferguson 3655 mi fiyatlarınıda yazars
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt