PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Videolar (Çekimler)
SAME EXPLORER 85T 2WD 4LÜ 14 İNC PULLUK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 206823" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: SAME EXPLORER 85T 2WD 4LÜ 14 İNC PULLUK</strong></p><p></p><p>valla ben öle marka övecek biri degilim objectif olmaya çalışırım herzaman.. 640 td85 üniversal 650m explorer 85t 285mf 70-56fiat..7740ford bunlar benim kullandıgım traktörler.. kuzenimin ve dayılarımın traktörleri ve bizim eski traktörlerimiz.. bunlar arasında yolda en az yakanı erkunt servet 80t.. biz zaten bu duruma çok şaşırdık.. traktör seri 4. viteste zaten saydıgım tum traktörlerden seri gidiyor.. ama şunuda söylim.. ben öle herzaman tam gaz basıp giden gelen biri degilim yerine göre basarım yolda 15-18 gaz arası giderim yeri gelir 13 gaza kadar düşerim.. bu şekilde traktör hiç yakmıyor.. ama bende şunu duydum tam gaz basınca cok yakıyormuş..yakıt yönunden çok memnunuz..</p><p>same de yolda cok yakıyor işte çok yakmaz hatta az yakıyor baya.. ama traktör boş gezince cok yakıyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 206823, member: 2401"] [b]Ynt: SAME EXPLORER 85T 2WD 4LÜ 14 İNC PULLUK[/b] valla ben öle marka övecek biri degilim objectif olmaya çalışırım herzaman.. 640 td85 üniversal 650m explorer 85t 285mf 70-56fiat..7740ford bunlar benim kullandıgım traktörler.. kuzenimin ve dayılarımın traktörleri ve bizim eski traktörlerimiz.. bunlar arasında yolda en az yakanı erkunt servet 80t.. biz zaten bu duruma çok şaşırdık.. traktör seri 4. viteste zaten saydıgım tum traktörlerden seri gidiyor.. ama şunuda söylim.. ben öle herzaman tam gaz basıp giden gelen biri degilim yerine göre basarım yolda 15-18 gaz arası giderim yeri gelir 13 gaza kadar düşerim.. bu şekilde traktör hiç yakmıyor.. ama bende şunu duydum tam gaz basınca cok yakıyormuş..yakıt yönunden çok memnunuz.. same de yolda cok yakıyor işte çok yakmaz hatta az yakıyor baya.. ama traktör boş gezince cok yakıyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Videolar (Çekimler)
SAME EXPLORER 85T 2WD 4LÜ 14 İNC PULLUK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt