PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Videolar (Çekimler)
SAME EXPLORER 85T 2WD 4LÜ 14 İNC PULLUK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yanlız adam" data-source="post: 207607" data-attributes="member: 4531"><p><strong>Ynt: SAME EXPLORER 85T 2WD 4LÜ 14 İNC PULLUK</strong></p><p></p><p>sağolasın arkadaşım böyle bir karşılaştırmayı yapamaz çok mantıklı bir açıklaman olmuş ama same yi almak ile iyi yapmışım yazdıklarına göre same nin 4 wd sinde kaçırma denilen birşey yok 5 ay oldu alalı daha hiç patinajda kalmadım gerçi biz sadece kuru tarım yapıyoruz.sanzumana gelince yeni üretilen bütün traktörler biraz daha nazik oluyorlar eskiler gibi değil hiç biri. bence değinmediğin bir konu var samenin kullanımı çok rahat herşey elinin altında ve kabinide çok iyi uydurmuşlar hiç ses almıyor</p><p> </p><p>askerde elazığa geldim daha sonra bingöle ordanda erzinçana geçtim sizin oraları iyi bilirim güzel yerler var manzara süper</p><p></p><p>karşılaştırmaların için teşekkürler iyi günler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yanlız adam, post: 207607, member: 4531"] [b]Ynt: SAME EXPLORER 85T 2WD 4LÜ 14 İNC PULLUK[/b] sağolasın arkadaşım böyle bir karşılaştırmayı yapamaz çok mantıklı bir açıklaman olmuş ama same yi almak ile iyi yapmışım yazdıklarına göre same nin 4 wd sinde kaçırma denilen birşey yok 5 ay oldu alalı daha hiç patinajda kalmadım gerçi biz sadece kuru tarım yapıyoruz.sanzumana gelince yeni üretilen bütün traktörler biraz daha nazik oluyorlar eskiler gibi değil hiç biri. bence değinmediğin bir konu var samenin kullanımı çok rahat herşey elinin altında ve kabinide çok iyi uydurmuşlar hiç ses almıyor askerde elazığa geldim daha sonra bingöle ordanda erzinçana geçtim sizin oraları iyi bilirim güzel yerler var manzara süper karşılaştırmaların için teşekkürler iyi günler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Videolar (Çekimler)
SAME EXPLORER 85T 2WD 4LÜ 14 İNC PULLUK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt