PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Videolar (Çekimler)
SAME EXPLORER 85T 2WD 4LÜ 14 İNC PULLUK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 224737" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: SAME EXPLORER 85T 2WD 4LÜ 14 İNC PULLUK</strong></p><p></p><p> </p><p></p><p>ben daha çevremde şanzuman kilitleyen erkunt görmedim.. bu arada ben erkuntumu sattım tek çekerdiye 4x4 alıcam.. yani şimdi kendi traktörun diye fanatiklik yapıyorsun demeyin.. fakat erkuntun şanzumanına normal şartlarda bişey olmaz.. ben kullandım gördum.. yagsız çalıştırırsan hatalı kullanırsan her traktörde kilitlersin şanzumanı.. </p><p>levye konusuna gelince erkuntun levyesi senkromecli degil durmadan geriye gecmez.. samenın ki senkromecli ama oda sorun yaratır cok nazik kullanman gerek.. asıl levye hidrolik shutle olandır arıza vermez hata payını minimuma indirmiştir. bi cok marka bunu kullanıyor artık..</p><p> same explorer ın şanzumanını çok iyi biliyorum merak etmeyin ama çok nazik bi şanzumanı var.. debriaj baskı balatalarınızı kaç defa degiştiniz peki merak etdiyorum.. artı ana vites geçişleri sert samenin.. same nin zaten en zayıf noktası bu.. yoksa sameler kaliteli traktörler zaten.. iki traktörde ailemizin yani kötülemek karalamak fanatiklik yapmak için yazmadım yorumlarımı.. dikkatli okursanız nekadar objectif oldugunu görursunuz yorumlarımın.. </p><p>fanatiklik olsun diye karalama yapmayalım..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 224737, member: 2401"] [b]Ynt: SAME EXPLORER 85T 2WD 4LÜ 14 İNC PULLUK[/b] ben daha çevremde şanzuman kilitleyen erkunt görmedim.. bu arada ben erkuntumu sattım tek çekerdiye 4x4 alıcam.. yani şimdi kendi traktörun diye fanatiklik yapıyorsun demeyin.. fakat erkuntun şanzumanına normal şartlarda bişey olmaz.. ben kullandım gördum.. yagsız çalıştırırsan hatalı kullanırsan her traktörde kilitlersin şanzumanı.. levye konusuna gelince erkuntun levyesi senkromecli degil durmadan geriye gecmez.. samenın ki senkromecli ama oda sorun yaratır cok nazik kullanman gerek.. asıl levye hidrolik shutle olandır arıza vermez hata payını minimuma indirmiştir. bi cok marka bunu kullanıyor artık.. same explorer ın şanzumanını çok iyi biliyorum merak etmeyin ama çok nazik bi şanzumanı var.. debriaj baskı balatalarınızı kaç defa degiştiniz peki merak etdiyorum.. artı ana vites geçişleri sert samenin.. same nin zaten en zayıf noktası bu.. yoksa sameler kaliteli traktörler zaten.. iki traktörde ailemizin yani kötülemek karalamak fanatiklik yapmak için yazmadım yorumlarımı.. dikkatli okursanız nekadar objectif oldugunu görursunuz yorumlarımın.. fanatiklik olsun diye karalama yapmayalım.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Videolar (Çekimler)
SAME EXPLORER 85T 2WD 4LÜ 14 İNC PULLUK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt