PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Same Explorer 95 t 2006 model sizce?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ozkulish" data-source="post: 1429804" data-attributes="member: 93989"><p>Arkadaşlar daha önceki konuları okudum. Son ve güncel olarak fikirlerinize ihtiyacım var. Sonuçta daha uzun yıllar kullanım ve tecrübe birikmiş durumda sitede. Kullanıcı arkadaşlardan yorumlarını ve fikirlerini bekliyorum.</p><p></p><p>2006 model same Explorer 95 t takma kabinli</p><p>Su soğutmalı</p><p>8500 saatte ama rektefe edilmiş bilgisi varmış. Kesin değil</p><p></p><p>Baskı balata geçen sene değişmiş.</p><p>Direksiyon pompası ayarlanmış.</p><p>Arka hidrolik pompası bakımı yapılmış.</p><p></p><p>Vites ve şanzımanda sorun yok, muhayyyer deniyor</p><p></p><p>Linkini de atacağım.</p><p></p><p>Malum sitede yayında 180.000 isteniyor</p><p></p><p>Kuru tarim ve bir miktar pancarda kullanılacak.</p><p></p><p>5-12 li pulluk ve daha doğrusu mf 5440 alet edevatini kullanacak</p><p></p><p>Tavsiye eder misiniz?</p><p></p><p>Kronik sorunları nelerdir?</p><p></p><p>Nelere dikkat etmeliyim </p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-tarim-makineleri-traktor-same-explorer-95t-bucuklu-1024633828/detay[/URL]</p><p></p><p>Saygilar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ozkulish, post: 1429804, member: 93989"] Arkadaşlar daha önceki konuları okudum. Son ve güncel olarak fikirlerinize ihtiyacım var. Sonuçta daha uzun yıllar kullanım ve tecrübe birikmiş durumda sitede. Kullanıcı arkadaşlardan yorumlarını ve fikirlerini bekliyorum. 2006 model same Explorer 95 t takma kabinli Su soğutmalı 8500 saatte ama rektefe edilmiş bilgisi varmış. Kesin değil Baskı balata geçen sene değişmiş. Direksiyon pompası ayarlanmış. Arka hidrolik pompası bakımı yapılmış. Vites ve şanzımanda sorun yok, muhayyyer deniyor Linkini de atacağım. Malum sitede yayında 180.000 isteniyor Kuru tarim ve bir miktar pancarda kullanılacak. 5-12 li pulluk ve daha doğrusu mf 5440 alet edevatini kullanacak Tavsiye eder misiniz? Kronik sorunları nelerdir? Nelere dikkat etmeliyim [URL unfurl="true"]https://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-tarim-makineleri-traktor-same-explorer-95t-bucuklu-1024633828/detay[/URL] Saygilar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Same Explorer 95 t 2006 model sizce?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt