PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Fotoğraflar (Çekimler)
same exproler classic 75 dt
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sercaneker01" data-source="post: 10739" data-attributes="member: 301"><p><strong>: same exproler classic 75 dt</strong></p><p></p><p>[glow=red,2,300][/glow]ya tamam hadi güç yükseltilebilir tamam..ama hafif de olsa çekişi etkilenmiyor demişsin neden cünkü dört tekerde yere aynı gücü uyguluyormuş..kardeş usta falan olabilirsin ama fiziği değiştiremezsin..ivme den falan bahsetmişsin..ivmelenme gücü diye bi kavram yokki.parçalamışsın fiziği..çekiş tamamen yere basan ağırlık ve lastiklerin durumundan ibarettir.güç ayrı bi konudur.sen 100 hp 4000 kg bi makina al, bende 75 hp fakat 5ooo kg makina alayım.senin yerinden oynatamadığın yükü ben çekerim..senin 25 cm batırdığın pulluğu ben 30 cm batırrım..hı sen 15 km hızla gidersin, ben 5 km...ne kadar anlatırsan anlat makinen az yakabilir, seri olabilir, fakat hafifse çekmez... cidd*-*-*</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sercaneker01, post: 10739, member: 301"] [b]: same exproler classic 75 dt[/b] [glow=red,2,300][/glow][b][/b]ya tamam hadi güç yükseltilebilir tamam..ama hafif de olsa çekişi etkilenmiyor demişsin neden cünkü dört tekerde yere aynı gücü uyguluyormuş..kardeş usta falan olabilirsin ama fiziği değiştiremezsin..ivme den falan bahsetmişsin..ivmelenme gücü diye bi kavram yokki.parçalamışsın fiziği..çekiş tamamen yere basan ağırlık ve lastiklerin durumundan ibarettir.güç ayrı bi konudur.sen 100 hp 4000 kg bi makina al, bende 75 hp fakat 5ooo kg makina alayım.senin yerinden oynatamadığın yükü ben çekerim..senin 25 cm batırdığın pulluğu ben 30 cm batırrım..hı sen 15 km hızla gidersin, ben 5 km...ne kadar anlatırsan anlat makinen az yakabilir, seri olabilir, fakat hafifse çekmez... cidd*-*-* [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Fotoğraflar (Çekimler)
same exproler classic 75 dt
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt