PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Same Frutteto3 bağ-bahçe traktörü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftçilikhayatı" data-source="post: 770575" data-attributes="member: 48981"><p><strong>Ynt: Same Frutteto3 bağ-bahçe traktörü</strong></p><p></p><p>Öncelikle yorumun için teşşkür ederim .</p><p></p><p> Malatya Doğanşehir ilçesi kardeşim. Bayi olarak Gedik Traktör var. Şahsen tanıyoruz kendisini zaten. Hasan Hüseyin Gedik dir bayi sahibi. Geçen hafta uğradım hatta bayiye , iki tane dört çeker frutetto yu doğanşehire satmışlar. Bende incelemek için gittim ama satıldıkları için incelemeyadim. Kullananlar çok memnunmuş , Traktörü satmayı zaten düşünmüyoruz. Elimizde ki 3.060 da satmıcaz zaten. İki traktör ihtiyaç oluyor gerçekten. Özelliklede yazın kayısı hasatı zmanları. Bilirsin Uğur malatyada MF çok yaygın. Ama mf nin yeni 3600 serisi ( 3635 , 3645, 3655, 3665 ) bağ- bahçe traktörleri çok pahalı ve galiba yakıt olarakda fazla yakıyor. 80 bg lik 3645 mf 84 bin tl diye biliyorum. Same ise 68 bin tl galiba ve şu anda kampanya var samede. Gedik traktör satıyor.Hep MF kullandık. Same de çok övülüyor . Hem fiyat olarak ta uygun. Geçen yıl Kayısı zmannı NewHollan TT65 kiraldık. 4 çeker di. Traktör tavkiyede düşük vitesde iyi çekiyor ,yolda süratlı ama çok yakıyor ve frenleri çok kötüydü.. İnan korkarak sürdüm traktörü. Zaten trakötrün sahibide dedi frenleri iyi değil diye.. Bizim araziler eğimli olduğu için fren çok önemli. Same nin de frenler çok iyi galiba. 4 tekerden freni var.. Zaten bizde bahr aylarına doğru alcağız.. Bu arada sen ne yaptın değiştirdin mi gold traktörü.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftçilikhayatı, post: 770575, member: 48981"] [b]Ynt: Same Frutteto3 bağ-bahçe traktörü[/b] Öncelikle yorumun için teşşkür ederim . Malatya Doğanşehir ilçesi kardeşim. Bayi olarak Gedik Traktör var. Şahsen tanıyoruz kendisini zaten. Hasan Hüseyin Gedik dir bayi sahibi. Geçen hafta uğradım hatta bayiye , iki tane dört çeker frutetto yu doğanşehire satmışlar. Bende incelemek için gittim ama satıldıkları için incelemeyadim. Kullananlar çok memnunmuş , Traktörü satmayı zaten düşünmüyoruz. Elimizde ki 3.060 da satmıcaz zaten. İki traktör ihtiyaç oluyor gerçekten. Özelliklede yazın kayısı hasatı zmanları. Bilirsin Uğur malatyada MF çok yaygın. Ama mf nin yeni 3600 serisi ( 3635 , 3645, 3655, 3665 ) bağ- bahçe traktörleri çok pahalı ve galiba yakıt olarakda fazla yakıyor. 80 bg lik 3645 mf 84 bin tl diye biliyorum. Same ise 68 bin tl galiba ve şu anda kampanya var samede. Gedik traktör satıyor.Hep MF kullandık. Same de çok övülüyor . Hem fiyat olarak ta uygun. Geçen yıl Kayısı zmannı NewHollan TT65 kiraldık. 4 çeker di. Traktör tavkiyede düşük vitesde iyi çekiyor ,yolda süratlı ama çok yakıyor ve frenleri çok kötüydü.. İnan korkarak sürdüm traktörü. Zaten trakötrün sahibide dedi frenleri iyi değil diye.. Bizim araziler eğimli olduğu için fren çok önemli. Same nin de frenler çok iyi galiba. 4 tekerden freni var.. Zaten bizde bahr aylarına doğru alcağız.. Bu arada sen ne yaptın değiştirdin mi gold traktörü. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Same Frutteto3 bağ-bahçe traktörü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt