PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Same Frutteto3 bağ-bahçe traktörü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zehriduman" data-source="post: 770658" data-attributes="member: 38632"><p><strong>Ynt: Same Frutteto3 bağ-bahçe traktörü</strong></p><p></p><p>bende furtteto düşünüyordum yeni üretiminde 70 lik yokmuş 60 küçük 80 büyük geliyor şu aralar birtane 3070 var ona bakıyorum o olmazsa bizim karşı köyde bir td65b var 2012 model 3070 olmazsa ona bakacam bir de şu var aslında yeni üretilen hiç bir motor hoşuma gitmiyor same hariç ne nh ne mf yenileri hiç hoş deyil görüntü var ama içi boş mf nin sevdiğim seri 260 gold serisi ve 3060 ve 3070 serisi nh ise td65b 2007 2008 model serisi dier erkunt tümo hattat başak felan hiç hoşuma gitmiyor yanlız erkunttan birz umutluyum 2015 yılına kadar baya yenilik yapacak ve kendini kalitesini ispatlayacak gibi erkunt sevmediğim yönü vitez hızları nh 2 vitezle çıktığı yeri erkunt 1 le zor çıkıyo vitez hızları çok yüksek erkunt birde ileri geri levyeye geçse 3 farklı buçuk koysa hoş olacak ama erkuntun 70 liği 61 bin tl 2012 model 700 saate bir ikinci eli43 bin tl arada çok fark var şu aralarda piyasa düzgün traktör düşmüyor sitelere bakınıyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zehriduman, post: 770658, member: 38632"] [b]Ynt: Same Frutteto3 bağ-bahçe traktörü[/b] bende furtteto düşünüyordum yeni üretiminde 70 lik yokmuş 60 küçük 80 büyük geliyor şu aralar birtane 3070 var ona bakıyorum o olmazsa bizim karşı köyde bir td65b var 2012 model 3070 olmazsa ona bakacam bir de şu var aslında yeni üretilen hiç bir motor hoşuma gitmiyor same hariç ne nh ne mf yenileri hiç hoş deyil görüntü var ama içi boş mf nin sevdiğim seri 260 gold serisi ve 3060 ve 3070 serisi nh ise td65b 2007 2008 model serisi dier erkunt tümo hattat başak felan hiç hoşuma gitmiyor yanlız erkunttan birz umutluyum 2015 yılına kadar baya yenilik yapacak ve kendini kalitesini ispatlayacak gibi erkunt sevmediğim yönü vitez hızları nh 2 vitezle çıktığı yeri erkunt 1 le zor çıkıyo vitez hızları çok yüksek erkunt birde ileri geri levyeye geçse 3 farklı buçuk koysa hoş olacak ama erkuntun 70 liği 61 bin tl 2012 model 700 saate bir ikinci eli43 bin tl arada çok fark var şu aralarda piyasa düzgün traktör düşmüyor sitelere bakınıyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Same Frutteto3 bağ-bahçe traktörü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt